Αρχική / Νέα / O συνθέτης του νέου DOOM ψάχνει Metal Χορωδία

O συνθέτης του νέου DOOM ψάχνει Metal Χορωδία

Πέρυσι στην QuakeCon, η Bethesda ανακοίνωσε ότι το DOOM Eternal θα βγει για το Nintendo Switch. Για ακόμη μια φορά η Panic Button θα είναι η εταιρεία παραγωγής που θα διαχειριστεί το project.

Το «διαβολικό» soundtrack του τίτλου έχει ήδη ανατεθεί στον συνθέτη Mike Gordon. Και πάνω σε αυτό, ο Mike φέρεται να ψάχνει για βοήθεια μίας heavy metal χορωδίας για κάποιο απροσδιόριστο έργο.

Στο βίντεο που ανάρτησε προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο ο Mike λέει ότι δεν πρόκειται για κάποιο διαγωνισμό, αλλά το ονομάζει περισσότερο σαν ανοιχτή πρόσκληση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να είναι σε θέση να στείλουν ένα σχετικό demo της “killer metal” φωνής τους. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι το ταξίδι τους στο Austin του Texas. H ηχογράφηση θα είναι ήδη πληρωμένη.

Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να κάνει την αίτηση του μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, με την ηχογράφηση να γίνεται στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Η Bethesda Softworks επισήμως έχει ανακοινώσει ότι ο Mike Gordon θα είναι ο συνθέτης του DOOM Eternal κατά την διάρκεια της Ε3 2018.

Με το παιχνίδι να αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, φαίνεται πως η χορωδία που ψάχνει θα είναι για την επερχόμενη κυκλοφορία.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …