Αρχική / Νέα / Οι δοκιμασίες της Week 7 και το κρυμμένο Battle Star

Οι δοκιμασίες της Week 7 και το κρυμμένο Battle Star

Αν με ρωτούσατε θα έλεγα ότι μόλις ξεκίνησε η σεζόν και όμως είμαστε πλέον στην Week 7 της Season 8 του Fortnite. Που σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο τέλος.

Δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, αλλά θα τα μαζέψουμε τα αστεράκια μας πάλι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα.

Δωρεάν Δοκιμασίες:

  • Κάντε 100 damage στους αντιπάλους σας με pickaxe
  • Επισκεφθείτε 3 Pirate Camps σε ένα match

 Δοκιμασία με σκέλη

  • Επισκεφθείτε το Junk Junction και το The Block σε ένα match
  • Επισκεφθείτε το Pleasant Park και το Dusty Divot σε ένα match
  • Επισκεφθείτε το Happy Hamlet και το Snobby Shores σε ένα match

Δοκιμασίες Battle Pass:

  • Κάντε 500 damage σε παίκτες από ψηλά
  • Ψάξτε chests στο Loot Lake ή στο Snobby Shores

Δοκιμασία με σκέλη

  • Κάντε damage στους αντιπάλους ενώ χρησιμοποιείτε το Zipline
  • Κάντε damage στους αντιπάλους ενώ χρησιμοποιούν το Zipline
  • Εξολοθρεύστε τους αντιπάλους σας σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες

Μερικές από αυτές μοιάζουν λιγάκι δύσκολες.

Το να κάνετε damage ενώ χρησιμοποιείτε το zipline ίσως είναι μία από αυτές, αλλά δεν υπάρχει περιορισμός για το πόσο damage πρέπει να κάνετε, οπότε οτιδήποτε σε damage θα σας πάει στο επόμενο stage της δοκιμασίας, που είναι να κάνετε damage σε κάποιον που χρησιμοποιεί zipline. Θεωρητικά αυτά μπορείτε να τα κάνετε ταυτόχρονα, να είστε δηλαδή στο zipline και να χτυπήσετε κάποιον άλλο που να είναι και αυτός στο zipline. To να κάνετε damage από ψηλά, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είναι πανεύκολο, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε damage έτσι και αλλιώς.

Το Pickaxe damage ίσως να είναι λίγο δύσκολο, αλλά φαντάζομαι μπορεί να γίνει με μία καταδρομική σε κάποιο από τα πολυσύχναστα μέρη όπως το Tilted Towers.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρώσετε τις δοκιμασίες θα χρειαστεί να ψάξετε για το κρυμμένο Battle Star του loading screen, το οποίο μας παρουσιάζει το Tier 100 skin, την Luxe. H οποία φαίνεται να είναι σαν τυμβωρύχος. Επίσης το loading screen είναι γεμάτο από V-bucks και άλλους θησαυρούς μέσα σε μία σπηλιά.

Το loading screen που θα αποκτήσετε μόλις ολοκληρώσετε όλες τις δοκιμασίες της Season 8, Week 7 περιέχει ένα ακόμα στοιχείο για το που βρίσκεται το κρυμμένο Battle Star. Αυτή τη φορά φαίνεται να είναι καλά κρυμμένο.

Για να το βρείτε, ίσως να χρειαστεί να κάνετε την εικόνα σας λίγο πιο φωτεινή. Μόλις το κάνετε θα δείτε ένα περίεργο σκιαγράφημα στον τοίχο πάνω από το χρυσό.

Τι δείχνει λοιπόν αυτό το σκιαγράφημα; Φαίνεται να είναι ένας λαγός… στο πλάι… Αν γυρίσετε λίγο την εικόνα θα το δείτε πιο καθαρά. Το Battle Star φαίνεται να είναι πάνω στην πλάτη του. Και ευτυχώς για μας υπάρχει ένας τεράστιος ξύλινος λαγός για να πάτε να ψάξετε. Θα το βρείτε ακριβώς εδώ:

Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε την Luxe στα loading screens. Είναι το πρώτο female Tier 100 skin. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σχέση έχει στην γενικότερη κόντρα που υπάρχει μεταξύ των Ice King και του Fire King, αλλά θα μπορούσε να είναι αναμεμειγμένη στις ανασκαφές και στα μυστήρια ελικόπτερα που πετούν σε όλο το χάρτη.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Κάτι ετοιμάζει η ΙΟ Ιnteractive

Εκτός από το Hitman 3, η εταιρεία ΙΟ Interactive ετοιμάζει και ένα ακόμα παιχνίδι, το …