Our Streamers


BACK TO SCHOOL EDITION - COMMUNITY CHALLENGE EVENT

Οι μεγάλοι νικητές του Back to School είναι έτοιμοι να μοιράσουν τα δώρα που κέρδισαν

Όπως οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε, πριν λίγες μέρες είχαμε τους τελικούς του πιο πρόσφατου event που διοργάνωσε το GameLab, με την ονομασία Back to School.

Σε μια βραδιά λοιπόν, γεμάτη γέλιο, περίεργα αστεία, λογοπαίγνια με το όνομα της Άντας (όπου για κάποιο λόγο μετά το πρώτο εξ αυτών το κοινό ΑΝΤΑποκρίθηκε αμέσως) και μπόλικο (ψηφιακό πάντα) ξύλο, είχαμε και τους 4 streamers που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες, κερδίζοντας έτσι διάφορα δώρα, προσφορά της Logitech, τα οποία φυσικά με την σειρά τους θα τα κληρώσουν στο κοινό τους.

Ο streamer που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους ήταν ο Τάσος, aka Gaming Asylum, ο οποίος, πατώντας γρήγορα τυχαία κουμπιά, αλλά και έχοντας όπου χρειάστηκε την τακτική “άστους να φαγωθούνε πρώτα μόνοι τους” ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος. Έτσι λοιπόν, ο Τάσος μέσα στις επόμενες μέρες, από το κανάλι του στο Twitch, θα κληρώσει ένα gaming σετ από πληκτρολόγιο και ποντίκι της Logitech G, τα οποία όμως μπορεί να είναι φτιαγμένα για να ανεβάζουν τις αποδόσεις σας στο παιχνίδι που παίζετε, μπορούν όμως κάλλιστα να σας βοηθήσουν και στις υπόλοιπες καθημερινές σας ασχολίες. Ένας τυχερός λοιπόν από το κοινό του Τάσου, θα κερδίσει το gaming mouse G502 X και το gaming keyboard G413 SE, οπότε συντονιστείτε στα lives του Τάσου για να δείτε πώς μπορείτε να λάβετε συμμετοχή.

Ο δεύτερος “μεγάλος νικητής” (σε εισαγωγικά γιατί θεωρούμε πως δεν υπήρξαν νικητές και χαμένοι από εκείνη τη βραδιά) ήταν ο manager της καρδιάς μας, ο AlexMorakGaming, ο οποίος άφησε για λίγο το βαρύ πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών αγώνων και τα γνωστά του πειράματα στο Football Manager 2023 και απέδειξε σε όλους ότι αν έχεις γνώσεις τακτικής, μπορείς να τις εφαρμόσεις σε όλους τους τομείς. Έπαιξε ασφυκτική άμυνα όποτε χρειάστηκε και “έπνιξε” τους αντιπάλους του στο Brawlhalla με συνεχόμενα χτυπήματα. Έτσι, ο Alex με τη σειρά του κατάφερε να εξασφαλίσει για το κοινό του το ασύρματο ποντίκι της Logitech, το POP MOUSE, το οποίο έχοντας ένα αρκετά μοντέρνο και ιδιαίτερο στιλ, θα κάνει την εργασία σας λίγο πιο ευχάριστη. Και σε αυτή την περίπτωση, μπείτε στο κανάλι του Alex, τόσο για να μάθετε λίγο μπαλίτσα, όσο και για να δείτε πώς θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το ποντίκι αυτό.

Σχετικά τώρα με τους άλλους δύο streamers που κατάφεραν να εξασφαλίσουν δώρα για το κοινό τους, αυτοί ήταν ο LastZer0 και ο Pipos4K στην τρίτη και τέταρτη θέση (αν έχει κάποια σημασία) αντίστοιχα, οι οποίοι εφαρμόζοντας τις εμπειρίες που έχουν από το Rainbow Six και το Lost Ark, δηλαδή το να περιμένουν και οι δύο να “χτυπήσουν” όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα δώσουν κι αυτοί διάφορα δώρα. Όμως αυτή τη φορά, τις ανάγκες τους ανέλαβε να καλύψει η Hell Energy, η οποία θα είναι αυτή που θα ετοιμάσει για τις αίθουσες των σχολείων (και μεταφορικά και κυριολεκτικά) τους τυχερούς που θα κερδίσουν. Και επειδή είναι καλά δωράκια, μπείτε στα κανάλια τους (LastZer0 και Pipos4K), τόσο για να δείτε τι ακριβώς είναι αυτά, όσο και για να μάθετε το πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε.

Γενικά, όσοι από εσάς παρακολουθήσατε ζωντανά τους τελικούς του Community Challenge Back to School Edition του GameLab, θα καταλάβατε σίγουρα ότι εμείς τουλάχιστον περάσαμε πάρα πολύ καλά. Ελπίζουμε κι εσείς. Πάντως έχετε τα ραντάρ σας ανοιχτά, γιατί σύντομα ίσως (έλα ποιον κοροϊδεύουμε, όλοι ξέρετε τι έρχεται) να έχουμε νέα πραγματάκια.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Σταματάει σύντομα η υποστήριξη της CD Projekt Red για το Gwent: The Witcher Card Game

Το Gwent: The Witcher Card Game κυκλοφόρησε πριν από 5.5 χρόνια, συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου …