Our StreamersΟι νέες οθόνες της Philips είναι σχεδιασμένες για να κάνουν τη δουλειά σας “παιχνίδι”

Η Philips, γνωρίζοντας αρκετά καλά την αγορά, αλλά και τις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών, και έχοντας ως γνώμονα τις αρκετές αλλαγές και τους συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς εργασίας, παρουσίασε τις νέες της οθόνες.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την MMD, επίσημη συνεργάτη της Philips στον τομέα των οθονών, είναι τα 34B1U5600CH, 24B1U5301H και 27B1U5601H, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών διασφαλίζοντας την ευκολία στις τηλεδιασκέψεις, την παραγωγικότητα και την άνεση σε κάθε τύπο χώρου εργασίας, ενώ δίνουν προτεραιότητα στη συνδεσιμότητα και την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών.

Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, οι οθόνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών κάθε τύπου (που χρησιμοποιούν φυσικά τις οθόνες ως κύριο εργαλείο της δουλειάς τους), έτσι λοιπόν, θέλοντας να τους διευκολύνουν, αλλά και να τους εξοικονομήσουν χώρο, στον χώρο εργασία τους, περιέχουν ενσωματωμένη Webcam 5MP με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και δύο ενσωματωμένα ηχεία 5 Watt για καθαρή και άψογη επικοινωνία.

Επιπλέον, και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ευκρινή γραφικά και ευρείες γωνίες θέασης 178/178°, είτε χάρη στην τεχνολογία IPS (μοντέλα 24″ και 27″) είτε στην τεχνολογία VA (μοντέλο 34″), με τις 34B1U5600CH και 27B1U5601H μάλιστα να διαθέτουν CrystalClear Quad HD για να προσφέρουν φωτεινές, ζωντανές και ποιοτικές εικόνες.

Από την άλλη, αν η δουλειά σας απαιτεί multi-tasking, τότε οι νέες οθόνες αυτές της Philips θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια. Καθώς με μια απλή σύνδεση USB Type-C θα μπορείτε να έχετε την ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων σε υψηλή ταχύτητα, τη δικτύωση και τη φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή. Ακόμα, χάρη στον ενσωματωμένο διακόπτη KVM MultiClient, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν δύο ξεχωριστούς υπολογιστές με μία οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι και τους δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το DisplayPort-out είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που απλοποιεί την εργασία επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν αλυσιδωτή σύνδεση πολλών οθονών στο σταθμό εργασίας τους, το οποίο λειτουργεί κατά μήκος του USB 3.2 για ταχύτερη και πληρέστερη έξοδο για τα περιφερειακά, ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία του γραφείου και των καλωδίων.

Τέλος, επειδή όπως όλοι, έτσι και η Philips, γνωρίζουν ότι στις σημερινές εργασιακές απαιτήσεις συμπεριλαμβάνονται και οι πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη, τα μοντέλα αυτά παρέχουν τόσο οπτική όσο και εργονομική άνεση με τη μια βάση με ρυθμιζόμενη κλίση, περιστροφή και ύψος καθώς και πιστοποίηση TUV Eye Comfort για τη μείωση της κόπωσης των ματιών.

Οι Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH θα είναι διαθέσιμες προς αγορά από το τέλος του Οκτωβρίου στην τιμή των 439€, 549€ και 759€ αντίστοιχα. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μόνιτορ, αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα της Philips, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας.

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε την εργασία σας μπροστά από μια οθόνη αρκετά πιο άνετη με την νέα Philips 243S1

Η Philips παρουσίασε τις νέες σειρές gaming οθονών M3000 και M5000

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ο Jim Ryan ανακοίνωσε την απόσυρσή του απ’ τα καθήκοντά του ως CEO του PlayStation

Μία σημαντική απώλεια (για άλλους ναι, για άλλους όχι και τόσο) στα ενδότερα του PlayStation …