Our StreamersΟι συνιδρυτές της Rocksteady φεύγουν από την εταιρεία για άλλες “περιπέτειες”

Οι Sefton Hill και Jamie Walker αποχώρησαν από την Rocksteady, το γνωστό στούντιο πίσω από την πετυχημένη τριλογία των Batman Arkham παιχνιδιών και του επερχόμενου Suicide Squad: Kill the Justice League.

Σε ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Rocksteady, ο David Haddad της Warner Bros. Games έδωσε τα εύσημα στους δυο άντρες για την δουλειά και την προσφορά τους.

Με το Suicide Squad: Kill the Justice League να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, και οι δύο αποφάσισαν να φύγουν από το Rocksteady στα τέλη του 2022 και να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στο gaming. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη για τον Jamie και τον Sefton, και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα τους προσπάθεια, και όπως πολλοί θαυμαστές, ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνουν στη συνέχεια.

Οι Walker και Hill από την άλλη, έγραψαν τα παρακάτω από κοινού.

Από την ημέρα που ιδρύσαμε την εταιρεία το 2004 μέχρι σήμερα, η Rocksteady είναι η ζωή και η ψυχή μας. Μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο: να κάνουμε σπουδαία παιχνίδια με εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους. Είμαστε τόσο περήφανοι για την ομάδα, για τα παιχνίδια που έχουμε κάνει όλοι μαζί, από το πρώτο μας παιχνίδι Urban Chaos, μέχρι την πολυαγαπημένη σειρά Arkham και τώρα το επικό Suicide Squad.

Αλλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη Rocksteady που ξεπερνά τα παιχνίδια που κάνουμε και όλοι όσοι εργάζονται εδώ το νιώθουν. Είναι οι απίστευτες στιγμές που έχουμε μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια, οι φιλίες και η φροντίδα που έχει αυτή η ομάδα, ο ένας για τον άλλο που έκαναν αυτό το αξέχαστο ταξίδι τόσο ξεχωριστό. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι φορούν τα μπλουζάκια Rocksteady με περηφάνια λόγω του τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον και του τρόπου με τον οποίο νιώθουμε εδώ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα για τη σκληρή δουλειά της και ό,τι προσφέρει για να γίνει αυτό το υπέροχο μέρος.

Μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές μας συνέβησαν λόγω της ενέργειας και του ταλέντου αυτής της ομάδας: πήραμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τη Warner Bros. και την DC στο Batman, τα υπέροχα παιχνίδια Arkham που ήταν πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε, η ευκαιρία να δουλέψουμε με μερικούς ήρωες της παιδικής μας ηλικίας, δίνοντας πίσω στη βιομηχανία που αγαπάμε τόσο πολύ, βοηθώντας τους εκκολαπτόμενους δημιουργούς παιχνιδιών, και τέλος, χτίζοντας μια κουλτούρα εδώ όπου οι άνθρωποι μπορούν απλώς να είναι ο εαυτός τους και μαζί να φτιάχνουν υπέροχα παιχνίδια.

Ένα πολύ ιδιαίτερο συστατικό σε όλα αυτά είναι οι fans της Rocksteady. Ο ενθουσιασμός και η υποστήριξή τους για αυτό που κάνουμε είναι το καύσιμο που μας παρακινεί να είμαστε ο καλύτερος μας εαυτός. Θέλουμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας δώσατε ενέργεια τα τελευταία 18 χρόνια! Τώρα με το Suicide Squad σε ασφαλή χέρια και την ομάδα εδώ πιο δυνατή από ποτέ, ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τα ηνία.

Τον ρόλο του studio director παίρνει πλέον ο Nathan Burlow, πρώην director of production, όπως και ο Darius Sadeghian θα λάβει τον ρόλο του studio product director.

Είμαι πολύ παθιασμένος και νιώθω τιμή για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω την ηγεσία της Rocksteady με τον Darius. Στόχος μου είναι να υποστηρίξω την ταλαντούχα, εργατική ομάδα μας, διατηρώντας την καρδιά και την εκπληκτική κουλτούρα του στούντιο. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τις επιτυχίες μας με την επερχόμενη κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League και τα μελλοντικά μας παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Το Twin Blades of the Three Kingdoms θα αποκτήσει φυσική έκδοση

Ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή των θεών με το Age of Mythology: Retold

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Τα cheat codes του κλασικού GoldenEye δεν δουλεύουν στο Xbox

Επειδή η φράση “cheat code” ή cheatάκι μπορεί να είναι άγνωστη σε πολλούς από εσάς …