Αρχική / Νέα / Πάμε για karaoke stream;

Πάμε για karaoke stream;

To Twitch κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν karaoke παιχνίδι, το Twitch Sings.

Η Harmonix, η εταιρεία που έχει αναπτύξει το Rock Band και το Dance Central, και το Twitch συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το παιχνίδι, που αρχικά μας το αποκάλυψαν πέρυσι.

Το Twitch Sings ήρθε πλέον επίσημα με σχεδόν 2000 τίτλους τραγουδιών και θα μπαίνουν συνεχώς καινούριοι. Το παιχνίδι θα συνδέεται κατευθείαν με τους λογαριασμούς των χρηστών του Twitch, δίνοντάς τους την δυνατότητα να streamάρουν κατευθείαν το παιχνίδι χωρίς να χρειάζονται την χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή κάποιου άλλου εξοπλισμού.

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού εμπνεύστηκαν από τα πολλά IRL streams και το πόσο κοινό προσελκύουν στην πλατφόρμα.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει και ντουέτα χρησιμοποιώντας το λεγόμενο asynchronous multiplayer. Δηλαδή κάτι σαν να λέμε turn-based, ο ένας χρήστης θα τραγουδάει το μισό ενός ντουέτου, θα το αποθηκεύει και θα το ανεβάζει και μετά ο άλλος παίκτης θα τραγουδάει το άλλο μισό και θα το ανεβάζει και εκείνος.

Καθώς οι παίκτες θα τραγουδάνε περισσότερα παιχνίδια, θα κερδίζουν περισσότερο XP και coins, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για να ανεβαίνει επίπεδο το προφίλ του και να αγοράζουν νέα in-game αντικείμενα για το avatar τους.

Σύμφωνα με το Twitch Sings FAQ, το παιχνίδι είναι προς το παρόν δωρεάν, αλλά φαίνεται πως μπορεί να προσθέσουν κάποια premium αντικείμενα ή μικροσυναλλαγές στο παιχνίδι στην πορεία.

To Twitch είναι διαθέσιμο για PC αυτή τη στιγμή.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μια ματιά στο The Forbidden Arts

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Πριν μερικούς μήνες η Stingbot Games μας παρουσίασε …