Αρχική / Νέα / Πρώτα σημάδια για νέο χαρακτήρα στο Overwatch;

Πρώτα σημάδια για νέο χαρακτήρα στο Overwatch;

Και ενώ δεν έχει περάσει και πολλές μέρες από το τελευταίο Developer Update, στο οποίο ο Jeff Kaplan, μας ενημέρωσε για το τι πρέπει να περιμένουμε μέσα στο Καλοκαίρι για το Overwatch, ξαφνικά ήρθε ένα νέο, αρκετά περίεργο, Developer Update.

Βασικά, δεν είναι ακριβώς κάποιο από τα συνηθισμένα βίντεο που μας ενημερώνουν για τα πλάνα του Overwatch, μιας και ο Kaplan, δεν προλαβαίνει να μας ενημερώσει για το οτιδήποτε, αφού τον ρουφάει μια τρύπα και η οθόνη μας γεμίζει με μαθηματικές εξισώσεις με την συνοδεία κλασσικής μουσικής.

Αρκετοί πιστεύουν, συμπεριλαμβανομένων και εμάς, ότι πρόκειται για ένα teaser για τον επόμενο χαρακτήρα που πρόκειται να μπει στο ρόστερ του παιχνιδιού της Blizzard.

Ό,τι και να είναι, κατάφερε να κερδίσει την περιέργειά μας. Περιμένουμε λοιπόν, πότε θα βγει από την τρύπα που τον ρούφηξε ο Kaplan, για να μας ενημερώσει για το τι έγινε ή πρόκειται να γίνει.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μεγάλη νικήτρια της δεκαετίας η Nintendo

Οδεύουμε σιγά σιγά στην νέα χρονιά και παράλληλα σε μια νέα δεκαετία και έφτασε λοιπόν …