Our StreamersSamsung Galaxy S23: Τα νέα μοντέλα κινητών της Samsung που θα αφήσουν εποχή

Πριν μερικές μέρες, η Samsung αποφάσισε να κάνει άνω κάτω την αγορά, αλλά και όσους ασχολούνται ενεργά με τις κινητές συσκευές, παρουσιάζοντας το νέο μοντέλο της premium σειράς κινητών συσκευών, Samsung Galaxy S.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έδειξε στο κοινό της το νέο Galaxy S23 και τις τρεις διαφορετικές εκδώσεις του, την απλή, την Galaxy S23 Ultra και την Galaxy S23+, οι οποίες όλες θα φέρουν πάνω τους το chip Snapdragon 8 Gen Mobile Platform, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από την Samsung και είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε σε κάποια κινητή συσκευή.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μέσω του Snapdragon 8 Gen οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στη λειτουργία FastConnect 7800 for Wi-Fi 7 (όταν αυτό γίνει διαθέσιμο), ray tracing στα παιχνίδια που παίζουν, πιο γρήγορες και αξιόπιστες GPU και NPU, 30% μεγαλύτερη απόδοση της CPU και γενικά ένα πιο εξελιγμένο A.I., το οποίο θα σας βοηθάει σε όλους του τομείς του κινητού, από τις απλές καθημερινές λειτουργίες, μέχρι την ανίχνευση διαφόρων λεπτομερειών στις φωτογραφίες που τραβάτε για την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι το Snapdragon 8, μπορεί να είναι ένα από τα “βαριά χαρτιά” του Galaxy S23, όμως δεν είναι αυτό για το οποίο περηφανεύεται περισσότερο η Samsung. Καθώς το Galaxy S23 θα έχει μια νέα κάμερα η οποία εκτός των όλων των τεχνολογιών που έχουν μέχρι στιγμής οι συσκευές Samsung, θα προσφέρει και αρκετές αναβαθμίσεις, κάνοντας έτσι το νέο αυτό μοντέλο ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όλων των φωτογράφων, επαγγελματιών και μη.

Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy S23 Ultra περιέχει το πιο εξελιγμένο σύστημα καμερών της εταιρίας, καθιστώντας το έτσι ικανό να τραβήξει φωτογραφίες με εκπληκτική ποιότητα στις λεπτομέρειες, ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό, χάρη στην αναβαθμισμένη Nightography λειτουργία του. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση έχει άλλη μία “πρωτιά” μιας και είναι το πρώτο μοντέλο που περιέχει 200MP Adaptive Pixel αισθητήρα, ο οποίος μπορεί να απαθανατίσει την κάθε στιγμή με μεγάλη ακρίβεια.

Επίσης, με την Samsung να “διαβάζει” ορθά τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, τα μοντέλα του S23 περιέχουν και μια Super HDR selfie camera (κι αυτή κάνει την παρθενική της εμφάνιση), η οποία μπορεί αν φτάσει ακόμα και τα 60 fps ανεβάζοντας έτσι επίπεδο, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην δημιουργία περιεχομένου.

Όμως ας περάσουμε λίγο τώρα στο κομμάτι που αφορά λίγο περισσότερο εμάς. Γιατί, καλές οι κάμερες, καλά τα εξελιγμένα A.I., αλλά ένα είναι το ερώτημα που μας καίει. Από gaming “τι παίζει”;

Η αλήθεια είναι ότι το νέο κινητό της Samsung παίζει καλή μπάλα και σε αυτόν τον τομέα, κυρίως χάρη στο Snapdragon 8 Gen που αναφέραμε και στην αρχή. Βέβαια, το Snapdragon πλαισιώνεται και από άλλα στοιχεία, τα οποία εν τέλει δίνουν στους χρήστες ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το ray tracing και τις αυξημένες αποδώσεις των GPU, CPU και NPU λοιπόν, πλαισιώνει μια οθόνη 6,8 ιντσών η οποία έχει έναν νέο, πιο επίπεδο στις άκρες σχεδιασμό, με σκοπό να παρέχει μεγαλύτερη και πιο ομαλή εικόνα στα παιχνίδια σας. Η οποία οθόνη μάλιστα περιέχει και αρκετές λειτουργίες και επιλογές ούτως ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τον εξωτερικό φωτισμό και να μην κουράζει τα μάτια σας.

Γενικά και στο κομμάτι του gaming η Samsung έχει δώσει μεγάλη προσοχή κι όχι κι άδικα, μιας που είναι ένας χώρος που συνεχώς εξελίσσεται. Και για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε για την προσοχή της Samsung, το Galaxy S23 έχει ιδικό σχεδιασμό ακόμα και στο σύστημα εξαερισμού του, με σκοπό, σε συνδυασμό και με την μεγάλης διάρκειας μπαταρίας του, να μπορεί να προσφέρει πολλές ώρες συνεχόμενου gaming.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Samsung, όπως και αρκετές ακόμα μεγάλες εταιρίες, έχει δεσμευθεί στο να βοηθήσει στην υγεία του πλανήτη μας. Έτσι λοιπόν, και τα μοντέλα των Galaxy S23 έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας σε ένα μεγάλο μέρος τους ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ στη δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν και αρκετά (αχρησιμοποίητα πλέον) εξαρτήματα από την παλαιότερη σειρά των Galaxy S22.

Τα Galaxy S23 θα κυκλοφορήσουν σε 4 διαφορετικά χρώματα (Phantom Black, Cream, Green και Lavender), στις 17 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμα μέσω αρκετών καταστημάτων λιανικής, αλλά και μέσω του επίσημου site της Samsung.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Με permaban κινδυνεύουν όσοι εκμεταλλεύονται τα mechanics του The Division 2 για περισσότερο XP

Ορισμένοι παίκτες στο The Division 2 φαίνεται πως εκμεταλλεύονται ορισμένους μηχανισμούς του παιχνιδιού ώστε να …