Our StreamersΤα νέα πληκτρολόγια της Logitech είναι σχεδιασμένα για να αυξάνουν εκθετικά την απόδοσή σας

Πιστή στο πλάνο της, η Logitech, πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων, μηχανικών, πληκτρολογίων τα οποία προσθέτονται στην αρκετά πετυχημένη σειρά μηχανικών πληκτρολογίων της, που έχει προτιμηθεί από μια αρκετά μεγάλη μερίδα της αγοράς. Μιας σειράς που έχει κάνει θραύση στον χώρο του gaming, της οποίας η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, που αρκετοί ακόμα κλάδοι, όπως του προγραμματισμού, άρχισαν να “απαιτούν” πληκτρολόγια από την εταιρία που θα τους βοηθήσουν με την ασχολία τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα μηχανικά πληκτρολόγια MX Mechanical και MX Mechanical Mini, συνδυάζουν την τεχνογνωσία των gaming πληκτρολογίων της Logitech με την υψηλή εμπειρία χρήσης της σειράς MX Master, μετατρέποντάς τα έτσι, στο καλύτερο “εργαλείο” για τα χέρια των προγραμματιστών.

Τα πληκτρολόγια αυτά, περιέχουν τρεις διαφορετικές επιλογές, αναφορικά με τους διακόπτες πλήκτρων. Αρχικά έχουμε την επιλογή Brown με την οποία το πληκτρολόγιο μετατρέπεται στο πιο αθόρυβο πληκτρολόγιο που έχει δημιουργήσει η εταιρία, προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση μηχανικής πληκτρολόγησης. Επιπλέον υπάρχει η πιο θορυβώδης επιλογή διακόπτη – Clicky (Blue) και η πιο ισορροπημένη, γραμμική επιλογή διακόπτη (Red) οι οποίες όμως είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές.

Γενικά, τα πληκτρολόγια έχουν σχεδιαστεί με πλήκτρα διπλού χρώματος για βελτιστοποιημένη περιφερειακή οπτική, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός, σε έξι επιλογές φωτισμού, προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα σε σχέση με το φως περιβάλλοντος και τον απενεργοποιεί όταν δεν χρειάζεται, για βέλτιστη κατανάλωση μπαταρίας.

Βέβαια, θέλοντας η Logitech να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, δεν έμεινε μόνο στην νέα κυκλοφορία των μηχανικών της πληκτρολογίων, αλλά τα συνόδεψε και με την κυκλοφορία του νέου της ποντικιού, MX Master 3S.

Το νέο αυτό ποντίκι, έχει έναν οπτικό αισθητήρα 8.000 DPI, ο οποίος καθιστά δυνατό το ποντίκι να μπορεί να ανταποκρίνεται πάνω στις περισσότερες επιφάνειες, ακόμα κι αν αυτές είναι κατασκευασμένες από γυαλί. Η απόδοσή του εκτοξεύεται όταν συνδυαστεί με οθόνες υψηλής ανάλυσης, ενώ παράλληλα είναι κατά 90% πιο ήσυχο από τον προκάτοχό του, δηλαδή το MX Master 3.

Ακόμα, το MX Master 3S διαθέτει τον ηλεκτρομαγνητικό τροχό MagSpeed που διασχίζει 1.000 γραμμές σε ένα δευτερόλεπτο, τον πλευρικό τροχό κύλισης για ταχύτερη οριζόντια πλοήγηση και τέλος, έναν μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει ως στόχο να προσφέρει άνεση στους χρήστες.

Τέλος, τόσο τα νέα πληκτρολόγια, όσο και το ποντίκι, είναι συμβατά με το λογισμικό Logi Options+, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν μεμονωμένα κουμπιά, να χρησιμοποιήσουν προκαθορισμένα προφίλ ή να δημιουργήσουν τα δικά τους για συγκεκριμένες εφαρμογές, να προσαρμόσουν την ταχύτητα κίνησης, να επιλέξουν εφέ οπίσθιου φωτισμού και πολλά ακόμη, σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Πριν κλείσουμε θα πρέπει να τονίσουμε πως τα νέα προϊόντα αυτά ακολουθούν το οικολογικό προφίλ της Logitech, που σημαίνει ότι ένα μέρος της κατασκευής τους έχει γίνει με ανακυκλώσιμα υλικά, 45% για το MX Mechanical, 47% για το MX Mechanical Mini και 27% για το MX Master 3S. Επιπλέον, η θήκη αλουμινίου για τα πληκτρολόγια είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο χαμηλών ανθρακούχων εκπομπών, που παράγεται με ανανεώσιμη ενέργεια και όχι με ορυκτά καύσιμα για χαμηλότερο αντίκτυπο άνθρακα.

Το MX Mechanical, MX Mechanical Mini και MX Master 3S είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση, είτε μέσω του επίσημου site της Logitech, είτε σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, με προτεινόμενη τιμή να είναι 185€, 165€ και 135€ αντίστοιχα.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Call Of Duty: Modern Warfare ΙΙ THUMB

Εντυπωσιακός αριθμός ταυτόχρονων παιχτών στη Beta του Modern Warfare 2

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2, …