Our StreamersΤα Sensemore Air της Creative σας επιτρέπουν να έχετε απόλυτη επαφή με το περιβάλλον σας

Το πιο εκνευριστικό πράγμα που συμβαίνει συνήθως με όσους χρησιμοποιούν ακουστικά, ιδίως σε εξωτερικούς χώρους, είναι ότι αρκετές φορές χάνεται η επαφή τους με το περιβάλλον. Κάτι το οποίο ορισμένες φορές, μπορεί να είναι και επικίνδυνο. Έτσι λοιπόν, η Creative, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα του ήχου, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα νέα της ασύρματα ακουστικά τα οποία έχουν ως στόχο να λύσουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

Ο λόγος για τα Creative Sensemore Air, τα οποία, κρατώντας την υψηλή ποιότητα ήχου που έχουν τα προϊόντα με την υπογραφή της Creative, επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν ακόμα καλύτερη επαφή με το περιβάλλον τους. Αυτό συμβαίνει χάρη στη νέα λειτουργία που εισάγει η εταιρία, την Sensemore.

Με τη λειτουργία Sensemore, η οποία είναι 5 φορές πιο ευαίσθητη από τη λειτουργία περιβάλλοντος, οι χρήστες μπορούν να ακούν πολύ περισσότερη ομιλία και άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία, τα οποία ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια, αποτρέποντας την “σπαστική” συνήθεια να πρέπει να αφαιρούμε τα ακουστικά μας για διάφορες καθημερινές καταστάσεις (όπως για παράδειγμα όταν κάποιος μας μιλάει και εμείς δεν τον ακούμε καθαρά).

Η Sensemore, είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη της Ambient Mode λειτουργίας, η οποία εννοείται ότι περιλαμβάνεται στα νέα ακουστικά, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ακούν καλά τη μουσική τους, ενώ παράλληλα έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος, κυρίως όταν ακούμε μουσική ή έχουμε χαθεί στον κόσμο ενός Mobile game.

Σε αυτές τις δύο λειτουργίες, έρχεται να προστεθεί ακόμα μια, που όμως έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή το να μην αποσπάται η προσοχή των χρηστών όταν θέλουν να συγκεντρωθούν στην ασχολία τους. Η λειτουργία αυτή είναι η γνωστή (πλέον) λειτουργία ακύρωσης ενεργού θορύβου (ANC), όπου και αυτή, αλλά και οι άλλες δύο, είναι πλήρως ρυθμιζόμενες στις ανάγκες των χρηστών, μέσω πάντα του app της Creative.

Αναφορικά τώρα με την διάρκεια της μπαταρίας τους, δηλαδή το δεύτερο πιο σημαντικό κομμάτι που κοιτάμε σε ασύρματα ακουστικά, τα Creative Sensemore Air μπορούν να προσφέρουν έως και 10 ώρες χρήσης με μια φόρτιση, ενώ η διακριτική και μικρή τους θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πηγή φόρτισης των ακουστικών, ανεβάζοντας έτσι την συνολική διάρκεια τους στις 35 ώρες συνολικά. Επιπλέον, αν τα ακουστικά “τα φτύσουν” όσο βρίσκεστε στο δρόμο, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης στην θήκη τους μπορούν να προσφέρουν 2 ώρες χρήσης.

Επιπλέον, τα ακουστικά αυτά τροφοδοτούνται από drivers βιοκυτταρίνης 6 χιλ. υψηλής απόδοσης, έχοντας ξεχωριστές ρυθμίσεις για τα μπάσα, τις οποίες φυσικά μπορείτε να τροποποιήσετε όμως θέλετε, μέσω πάλι του app της Creative. Συνδέονται ασύρματα με την συσκευή σας μέσω Bluetooth 5.2, ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένα, τόσο ως ακουστικά SXFI READY, δηλαδή ακουστικά τα οποία είναι συμβατά με την Super X-Fi Spatial Holography (μια λειτουργία η οποία αναδημιουργεί την ηχητική σκηνή ενός premium συστήματος πολλαπλών ηχείων), αλλά και με την IPX5, μια πιστοποίηση που τα καθιστά ανθεκτικά στον ιδρώτα και κατάλληλα για πολλών τύπων άσκησης τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Τα Creative Sensemore Air είναι ήδη διαθέσιμα, στην τιμή των 99.99€ και μπορείτε να τα βρείτε μέσω από το επίσημο site της Creative, από όπου φυσικά μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα νέα ασύρματα ακουστικά αυτά, όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας.

Διαβάστε ακόμη:

Pebble Pro – Τα νέα ηχεία της σειράς Pebble από την Creative

Το νέο ηχείο της Creative θα γίνει ο απόλυτος σύντροφός σας σε όλες σας τις εκδρομές

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ξεκινάει από σήμερα η νέα σεζόν στο Overwatch 2

Όσοι ασχολούνται με το Overwatch 2, θα γνωρίζουν ήδη πως σήμερα ξεκινάει η νέα σεζόν, …