Ανακοινώσεις
Αρχική / Νέα / Τελικά υπάρχει πλάνο στην Microsoft

Τελικά υπάρχει πλάνο στην Microsoft

Και ξετυλίγεται σιγά σιγά, αφού μετά από μια περίοδο κατά την οποία η Microsoft αγόρασε μια ντουζίνα διαφορετικά ανεξάρτητα studio παραγωγής, μας ενημέρωσε ότι αλλάζει το όνομα Microsoft Studios σε Xbox Game Studios.

Έτσι λοιπόν, όλες αυτές οι αγορές δεν ήταν απλά μια επίδειξη δύναμης προς τους ανταγωνιστές της (ας κρατήσουμε μια πισινή για αυτό βέβαια), αλλά μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

Η πληροφορία αυτή μας ήρθε δια στόματος Matt Booty, στην εκπομπή Inside Xbox.

Ο Booty λοιπόν μας ενημέρωσε ότι όλα τα studio που έχει ξεκινήσει να αγοράζει η Microsoft, από τον Ιούνιο του 2018, αποτελούν πλέον κομμάτι του Xbox Game Studios.

Το studio, με την νέα ονομασία πλέον, ξέρουμε ότι ήδη δουλεύει πάνω σε αρκετά νέα project, όπως είναι το νέο Halo Infinite, το Crackdown 3 και ίσως και έναν νέο τίτλο για την σειρά Fable, αλλά και για νέο υλικό στα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει όπως το Forza Horizon 4, το Minecraft, αλλά και το Sea of Thieves.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η Aloy στο Monster Hunter World

Μέσω του νέου expansion που ανακοινώθηκε, το Iceborne. Η Capcom ανακοίνωσε το νέο expansion για …