Our Streamers


Αρχική / Νέα / Θα την “ακούσετε” για τα καλά με τα νέα SXFI GAMER της Creative

Θα την “ακούσετε” για τα καλά με τα νέα SXFI GAMER της Creative

Γενικά, δεν είναι μυστικό. Η Creative μας έχει συνηθίσει τα νέα της προϊόντα να έχουν την απόλυτη ποιότητα, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Και τα νέα της ακουστικά SXFI GAMER, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτό.

Καθώς το SXFI GAMER, διαθέτει το εξαιρετικό προφίλ ήχου BATTLE Mode, ένα ολοκαίνουργιο CommanderMic, με καθαρότητα επαγγελματικής ποιότητας, ενσύρματη σύνδεση μέσω ενισχυμένου με Kevlar USB καλωδίου και εκπληκτική RGB σχεδίαση φωτισμού.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι η τεχνολογία της Creative, Super X-Fi, στις δύο τελευταίες CES (2019-2020), έχει κερδίσει 23 best-of-show βραβεία.

Από τις αρχές του 2020, τα προϊόντα Super X-Fi έχουν αναβαθμιστεί σε Gen2, μια βελτιωμένη και διευρυμένη έκδοση της Super X-Fi τεχνολογίας που ενσωματώνει βασικές βελτιώσεις, όπως μεγαλύτερη ακρίβεια στην εξατομίκευση του προφίλ ήχου ενός χρήστη, επεκτείνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στη διαμόρφωση surround ήχου, καλύτερη θέση ήχου και πιστότητα.

Το SXFI GAMER ενσωματώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με το BATTLE Mode, ένα ειδικά σχεδιασμένο προφίλ ήχου που βελτιστοποιεί το Super X-Fi για τέλεια εφαρμογή σε FPS παιχνίδια. H περιβαλλοντική απεικόνιση, οι ηχητικές ενδείξεις, η προβολή απόστασης και η κατεύθυνση είναι όλες βελτιωμένες με πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας προς όφελος του competitive gamer, διατηρώντας παράλληλα την ουσία της βραβευμένης ολογραφικής εμπειρίας ήχου.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το μικρόφωνο που υπάρχει στα SXFI GAMER.

Το CommanderMic κάνει το ντεμπούτο του με ένα απολύτως νέο ακουστικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο pop φίλτρο. Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία μικροφώνου SXFI inPerson της Creative, η οποία χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για τη βελτίωση της λήψης ομιλίας, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει αποτελεσματικά τους περιβαλλοντικούς θορύβους.

Το SXFI GAMER δίνει επίσης προσοχή στον παράγοντα ψύξη με το προσαρμοσμένο, ενισχυμένο με Kevlar καλώδιο USB, το οποίο έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για αντοχή και ανθεκτικότητα καθώς οδηγεί τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας για να προσφέρει τη μέγιστη δυναμική για gaming. Ο νέος σχεδιασμός RGB φωτισμού στα ακουστικά, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη μάχη τους μέσα από μια επιλογή 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων και είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην «μάχη» του SXFI GAMER απέναντι στα υπόλοιπα gaming ακουστικά.

Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Creative, Sim Wong Hoo, σε δηλώσεις του τόνισε την παρομοίωση που έκαναν οι κριτικοί για την τεχνολογία Super X-Fi, σαν το “ιερό δισκοπότηρο” των gaming ακουστικών, αναφέροντας όμως ότι στην Creative δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν και να ξοδεύουν πολύ χρόνο, κόπο και πόρους για να βελτιώσουν την Super X-Fi.

Το SXFI GAMER αναμένεται στην Ελληνική αγορά των Αύγουστο και θα διατίθεται στα 129.99€.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της ακουστικά, αλλά και για όλα τα προϊόντα της Creative, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

To Zero Strain κυκλοφορεί για τις κονσόλες μέσα στον Αύγουστο

Η EasyAsiaSoft ανακοίνωσε πως θα φέρει το top down shooter παιχνίδι, Zero Strain, και για …