Our StreamersΤί μας ετοιμάζει η Crystal Dynamics για το μέλλον του Marvel’s Avengers;

Με μια, αρκετά μεγάλη, δήλωση η Crystal Dynamics μας εξηγεί τί πρόκειται να κάνει με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από στο Marvel’s Avengers αλλά και τί μας ετοιμάζει για το μέλλον του παιχνιδιού.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πολλούς από εσάς να απολαμβάνετε το Marvel’s Avengers και να “ερωτεύεστε” την ιστορία της Kamala Khan στην περιπέτεια της να κάνει Reassemble τους Avengers, να προσαρμόζετε τους εμβληματικούς Super Heroes με τον τρόπο σας και να ανακαλύπτετε νέες στρατηγικές συνεργασίας στο War Zone με τους φίλους σας.

Το launch του Marvel’s Avengers, ήρθε με αρκετά προβλήματα τα οποία αναγνωρίζουμε πως σας απέτρεψαν από το να απολαύσετε το παιχνίδι στο 100%.

Αυτό δεν συμβαδίζει με την Crystal Dynamics και ζητάμε συγνώμη για αυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα μας σε όλο τον κόσμο επιδιώκει να διορθώσει τα σφάλματα και να συντονίσει βασικά ζητήματα του παιχνιδιού που καθοδηγούνται, εν μέρει, από τα σχόλιά σας.

Από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, έχουμε κυκλοφορήσει οκτώ ενημερώσεις για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα σφάλματα, να βελτιώσουμε τη σταθερότητα του παιχνιδιού και να βελτιώσουμε το σύστημά μας. Παρόλο που η δουλειά μας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αυτές οι διορθώσεις και προσθήκες έχουν βελτιώσει τη συνολική εμπειρία του παίκτη.

Για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας που είστε μαζί μας από την αρχή, από τις 22 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ., οι παίχτες θα λάβουν ένα digital thank-you bundle, που θα είναι διαθέσιμο έως τις 8:00 μ.μ στις 5 Νοέμβριου που θα περιλαμβάνει:

 • Credits: 1500 – αρκετά για ένα Legendary Skin και ένα Nameplate από το Marketplace
 • Units: 7000
 • Upgrade Modules: 250  
 • DNA Keys: 20  
 • Ένα Sarah Garza-Inspired Nameplate

Δεσμευόμαστε σε εσάς ότι θα κάνουμε το Marvel’s Avengers το παιχνίδι Super Hero που όλοι επιθυμούμε να είναι. Τις επόμενες εβδομάδες, μήνες και έτος, θα πούμε νέες ιστορίες με το Marvel DNA, το έχουμε το ντεμπούτο μερικών Super Heroes & Super Villains, θα κυκλοφορήσουμε νέες περιοχές και εργαλεία και θα παρουσιάσουμε νέες εμπειρίες παιχνιδιών για πολλούς παίκτες με το Omega-Level Threat – περισσότερα για αυτό παρακάτω!

Βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί, χτίζοντας το συναρπαστικό μέλλον ως ομάδα. Αυτό το ιστολόγιο μοιράζεται πληροφορίες για το μέλλον των Avengers της Marvel, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζουμε λειτουργίες, βάσει σχολίων στο παιχνίδι. Τα παραδείγματα στο Patch V1.3.3 περιλαμβάνουν μια αύξηση στην ακτίνα της οποίας οι ανταμοιβές επιστρέφονται αυτόματα στη συσκευή αναπαραγωγής και η δυνατότητα προεπισκόπησης των cosmetics πριν από την αγορά.

Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του Marvel’s Avengers: SHIELD Substation Zero, προσθέσαμε επίσης τερματικά στα φυλάκια για να κάνουμε την αποδοχή faction missions & assignments πολύ πιο γρήγορες.

Εργαζόμαστε ενεργά σε νέες λειτουργίες που βασίζονται στην κοινότητα για τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά:

 • High Contrast Mode: Μια δυνατότητα προσβασιμότητας που θα επιτρέψει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής να εφαρμόσει συμπαγή σκοτεινά πέπλα πίσω από το κείμενο για να βελτιώσει την αναγνωσιμότητα
 • Hero Icon Visibility: Μια επιλογή για την προσαρμογή της εμφάνισης εικονιδίων αναγνώρισης πάνω από το κεφάλι ενός Super Hero, με την δυνατότητα να είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή ή δυναμική.
 • Avengers Initiative Ping System: Ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους παίκτες να επισημαίνουν στόχους, πόρους, κιβώτια υγείας και εχθρούς, επιτρέποντας στους παίκτες να διατάξουν τους συντρόφους AI να ανοίξουν/ συντρίψουν πόρτες ή να δώσουν προτεραιότητα σε συγκεκριμένους εχθρούς.
 • Reassemble Campaign Replay: Μια επιλογή για επαναφορά της ιστορίας Reassemble και επανάληψή της με το επίπεδο και τον εξοπλισμό του Super Hero σας ανέπαφο.
 • Mission Reward Clarity: Βελτιωμένη σαφήνεια σχετικά με τις ανταμοιβές για συγκεκριμένες αποστολές όταν προβάλλονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να αναλάβουν πιο στρατηγικά αποστολές για να επιτύχουν τους τρέχοντες στόχους τους και να αναζητήσουν συγκεκριμένα εργαλεία και πόρους.
 • Offscreen & Ranged Enemy Attack Indicators: Καλύτερα σχόλια για τους παίκτες για να αποφευχθούν οι επιθέσεις εκτός οθόνης και οι εχθροί.

Areas of Impact:

Αυτήν τη στιγμή, εστιάζουμε στη βελτίωση τεσσάρων βασικών τομέων του παιχνιδιού και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ενημερώσεις προόδου.

Performance & Stability

Τις τελευταίες εβδομάδες ανακαλύψαμε και διορθώσαμε πολλά προβλήματα που δημιουργούσαν μια σειρά από διακοπές λειτουργίας ή πάγωμα παιχνιδιού. Μέσω της παρακολούθησης μετρήσεων, παρατηρήσαμε σημαντική μείωση αυτών των σφαλμάτων κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, σε ορισμένους υπολογιστές συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγαλύτερο αριθμό σφαλμάτων από ό, τι θα θέλαμε, ειδικά αυτά που είναι το αποτέλεσμα διακοπών GPU και διακοπών των προγραμμάτων οδήγησης της GPU. Έχουμε μια ειδική ομάδα που τις παρακολουθεί ως διορθώσεις υψηλότερης προτεραιότητας σε όλες τις πλατφόρμες. συμπεριλαμβανομένης της προσέλκυσης εξωτερικών συνεργατών για την απομόνωση τυχόν υπολειπόμενων ζητημάτων για τη μεγιστοποίηση της σταθερότητάς μας.

Multiplayer / Matchmaking

Έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στα συστήματα multiplayer και matchmaking από την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης της ταχύτητας αντιστοίχισης σε επίπεδο ισχύος, ώστε ένα ευρύτερο φάσμα διαφορετικών παικτών να μπορεί να συνδεθεί γρηγορότερα.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, η φιλοσοφία μας για βελτιώσεις του Multiplayer είναι να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που ομαδοποιούμε παίκτες.

Ο στόχος είναι να αντλήσετε από μια μεγαλύτερη ομάδα διαδικτυακών παικτών και να παρέχετε ταχύτερους τρόπους για να μεταβείτε στο επιθυμητό περιεχόμενο. Αυτό θα βοηθήσει στην ταχύτερη αντιστοίχιση, ώστε να μπορείτε να “φτάσετε πιο γρήγορα στη διασκέδαση”. Εξετάζουμε επίσης τρόπους για καλύτερη χρήση της δυνατότητας γρήγορης αντιστοίχισης με μεγαλύτερες ανταμοιβές για τη συμμετοχή, για να βοηθήσουμε τους άλλους. Μείνετε συντονισμένοι!

Rewards

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι σημαντικές ανταμοιβές για τους θαυμαστές μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι ανταμοιβές πρέπει πάντα να θεωρούνται άξιες του χρόνου που έχετε επενδύσει για να τα κερδίσετε. Το επερχόμενο AIM Cloning Lab θα εγγυηθεί exotic drops για την πρώτη ολοκλήρωση ανά εβδομάδα, και μια αξιοσημείωτη πιθανότητα exotic drops για επόμενες διαδρομές. Η αποστολή Tachyon και οι μελλοντικές αποστολές AIM Cloning Labs αντλούνται από ειδικές ομάδες ανταμοιβών.

Ο συντονισμός της επιβράβευσης θα είναι μια συνεχής επιδίωξη για να διασφαλιστεί ότι θα βρούμε το κατάλληλο σημείο με τους παίκτες και δεσμευόμαστε για διαφάνεια μέσω των σημειώσεων ενημέρωσης κώδικα, όταν γίνονται αλλαγές.

Late-Game Content

Το Launch ήταν μόνο η αρχή για το Marvel’s Avengers. Έχουμε και τις δύο βελτιώσεις στο υπάρχον περιεχόμενο και τις προσεχείς προσθήκες που θα εισαγάγουν νέους τύπους αποστολών, χαρακτήρες, περιοχές και πολλά ακόμα.

Hives

Για να υποστηρίξουμε τους late game παίκτες μας, ανοίξαμε πρόσφατα το Mega Hive. Τα Mega Hives είναι ένας εβδομαδιαίος τύπος αποστολής για τους fans που προτιμούν να παίζουν σόλο, δοκιμάζοντας το ρόστερ τους σε μια γκάμα επιπέδων, με όλο και πιο δύσκολους εχθρούς. Οι fans θέλουν και ένα multiplayer option για το Mega Hive και είναι κάτι που θα δουλέψουμε τους επομένους μήνες.

Omega-Level Threats

Τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε μια νέα ταξινόμηση αποστολής στο Marvel’s Avengers, το Omega-Level Threats. Οι αποστολές αυτές είναι προκλήσεις που εστιάζουν σε πολλούς παίκτες και έχουν ρυθμιστεί για high-end players και προσφέρουν ειδικές ανταμοιβές στο τέλος του παιχνιδιού. Η ικανότητα και ο συντονισμός με την ομάδα σας θα είναι καθοριστικής σημασίας για την υπέρβαση αυτών των αποστολών, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα που αξίζει σε έναν “εκδικητή”.

Future Marvel’s Avengers Content

Συνεχίζοντας, σκοπεύουμε να έχουμε έναν σταθερό, προβλέψιμο κύκλο επιδιόρθωσης για να διασφαλίσουμε ότι όλο το νέο περιεχόμενο πληροί τόσο τα δικά μας όσο και τα υψηλά σας πρότυπα και έχει χρόνο για εκτεταμένες εσωτερικές δοκιμές. Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές θέλουν νέο περιεχόμενο, αλλά η παροχή μιας διασκεδαστικής εμπειρίας είναι η προτεραιότητά μας. Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε να μειώσουμε λίγο την έναρξη της λειτουργίας της Kate Bishop’s Operation, τον Οκτώβριο. Λυπούμαστε για αυτήν την μικρή καθυστέρηση, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι ως ομάδα στην ποιότητα πρώτα.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Αποκαλύφθηκαν δυο νέα Skill Trees για το Borderlands 3

Όπως είχαμε γράψει και πριν κάποιες μέρες, το δεύτερο Season Pass του Borderlands 3 είναι …