Αρχική / Νέα / Τι να περιμένουμε από το PUBG στο PS4

Τι να περιμένουμε από το PUBG στο PS4

Το PUBG τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει ένα ταξίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα,  έχει περάσει πολλές φάσεις δοκιμών σε alpha και beta servers, έχει δεχθεί αλλαγές σε νέα όπλα, νέους χάρτες, νέα οχήματα και πολλά άλλα.

Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του  PlayerUnknowns Battlegrounds σε PS4 κονσόλες.

Τι περιμένουμε όμως με την κυκλοφορία του; Θα έχουμε και πάλι την εμπειρία του lastman standing σε έναν από τους τρεις ακόλουθους χάρτες:

  • Erangel, ο πρώτος χάρτης του παιχνιδιού. Ένας 8×8 χάρτης που αντιπροσωπεύει τις δοκιμαστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας.
  • Miramar, ο δεύτερος χάρτης του παιχνιδιού. Και αυτός 8×8 χάρτης που απεικονίζει τις ερήμους της κεντρικής και νότιας Αμερικής.
  • Sanhok, ο τρίτος και μικρότερος χάρτης του παιχνιδιού (4×4) ο οποίος βασίζεται στις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας.

Επιπλέον, για να γιορτάσουμε την είσοδο του παιχνιδιού στις PS κονσόλες, από τις 7 Δεκεμβρίου, με την είσοδο στο παιχνίδι θα λάβετε το Pixel Art Parachute.

Pre-order

Με την προπαραγγελία του παιχνιδιού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα bundles που προσφέρουν από δύο exclusive αμφιέσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση: το “The Nathan Drake” από την σειρά Uncharted, και την τσάντα της Ellie’s από το The Last of Us.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Από Ιούνιο το Super Mario Maker 2

Επιτέλους το πολυαναμενόμενο sequel έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Και συγκεκριμένα το Super Mario Maker 2, θα …