Με το Spellbound Collection Event του Apex Legends, το οποίο ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου, επιστρέφει κι ένα mode το οποίο ζήταγαν αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού. Ο λόγος για το 9vs9 Control mode το οποίο κάνει την μεγάλη επιστροφή και θα είναι διαθέσιμο καθόλη τη διάρκεια του events στα maps Storm Point: Barometer, World’s Edge: Lava Siphon και Olympus: Hammond Labs.
Το νέο event αυτό θα περιλαμβάνει 24 Legendary skins για διάφορους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ενώ σε περίπτωση που καταφέρετε να τα ξεκλειδώσετε όλα, θα λάβετε το νέο Heirloom του Seer, τα “Showstoppers”.
Επιπλέον, στο mode έγιναν αλλαγές, με την Respawn να δίνει αρκετή βάση στο feedback που έδωσαν οι παίχτες, για να δώσουν περισσότερο replayability στο event. Τώρα οι παίκτες που κάνουν join σε παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη θα έχουν μια μικρή “βοήθεια”. Θα κάνουν skip το πρώτο spawn wave, θα κάνουν spawn με μωβ κράνος και armor και στο πρώτο spawn θα έχουν μωβ όπλα και ένα Ultimate Charge, ενώ αν ολοκληρώσουν ένα παιχνίδι, θα λαμβάνουν 150 extra πόντους exp σαν ανταμοιβή.
Φυσικά, υπάρχουν ακόμα πολλά που άλλαξαν. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το update, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού εδώ.
Διαβάστε ακόμη:
Το Rainbow Skies θα κυκλοφορήσει και για την κονσόλα του Switch μέσα στο 2023
Το World War Z: Aftermath έρχεται στις next-gen κονσόλες με ένα μεγάλο update
One comment
Pingback: Στην κορυφή της αγοράς στο Η.Β. το Nintendo Switch και δυνατές εκπτώσεις για την νέα χρονιά - Gamelab.gr