Αρχική / Νέα / Το Cube World κυκλοφορεί μετά από έξι χρόνια

Το Cube World κυκλοφορεί μετά από έξι χρόνια

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του παιχνιδιού Cube World, Wolfram von Funck, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam, κάπου στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Το Cube World εμφανίστηκε στην πλατφόρμα της Valve, το 2013, με την μορφή της Alpha έκδοσης, η οποία κόστιζε 15 δολάρια. Από τότε όμως, δεν υπήρξε κανένα νέο για το συγκεκριμένο RPG παιχνίδι της Picroma.

Για όσους δεν γνωρίζουν, θα μπορούσε κάποιος, με μεγάλη φαντασία, να πει ότι είναι μια μίξη Mincraft και World of Warcraft, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε (Mage, Warrior, Rogue και Ranger).

Ο Wolfram, έδωσε στην δημοσιότητα, ένα νέο βίντεο του παιχνιδιού, στο οποίο μας δείχνει λίγο από το gameplay.

Επιπλέον, ο σχεδιαστής του Cube World, ανέφερε ότι τόσο καιρό, πάλευε με το άγχος και την κατάθλιψη, για αυτό και δεν είχαμε κάτι νεότερο για το παιχνίδι. Αλλά πλέον, νιώθει έτοιμος, άρα το παιχνίδι, είναι και αυτό έτοιμο να βγει από την Alpha έκδοσή του, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τρία νέα στούντιο από τη Daybreak Games

Η Daybreak Games ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει δημιουργήσει τρία νέα στούντιο, στα πλαίσια της νέας …