Our Streamers


SXFI AIRGAMER

Το νέο headset της Creative SXFI AIR GAMER είναι ένα “τέρας”

Η Creative, έχουμε συνηθίσει να μας εκπλήσσει με τα νέα της προϊόντα και με την εξέλιξη της τεχνολογίας που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά γενικότερα.

Αυτή τη φορά, η Creative, σαν ένας άλλος Φρανκενστάιν, αποφάσισε να ενώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ακουστικών της, SXFI AIR και SXFI GAMER, δημιουργώντας έτσι τα SXFI AIR GAMER. Και όπως το αποτέλεσμα του Φρανκενστάιν ήταν ένα τέρας, έτσι και τα SXFI AIR GAMER είναι κι αυτά “τέρας”, αλλά μόνο όσον αφορά τις επιδώσεις τους.

Τα SXFI AIR GAMER κυκλοφόρησαν σήμερα (6 Απριλίου) και προσφέρουν όλα όσα θα ήθελαν (και απαιτούν) gamers και μη.

Αρχικά, τα νέα ακουστικά της Creative, θα μπορούν να συνδεθούν στην συσκευή σας, μέσω είτε με Bluetooth (5.0) είτε με USB-C. Η κύρια διαφορά που θα έχει από τους “γονείς” του, είναι ότι πλέον δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια, αφού είναι ασύρματα.

SXFI AIR GAMER

Αλλά ένα σετ ακουστικών, θα έπρεπε πρώτα από όλα να το κρίνουμε από τον ήχο που μας προσφέρει. Το SXFI AIR GAMER λοιπόν, είναι σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας οδηγούς Νεοδυμίου 50 mm, προσφέροντας πλούσιες, ζωντανές λεπτομέρειες του ήχου, με εξαιρετική ευκρίνεια και ισχυρό μπάσο, για μια εντυπωσιακή εμπειρία που τροφοδοτείται από το Super X-Fi, τη βραβευμένη τεχνολογία που προσφέρει ολογραφικό ήχο υψηλής ευκρίνειας σαν να υπάρχει ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών που έχει ρυθμιστεί στα ακουστικά.

Αυτά τα υβριδικά ασύρματα USB ακουστικά διαθέτουν επίσης τη νέα λειτουργία SXFI BATTLE, ένα ειδικά σχεδιασμένο προφίλ ήχου που προσφέρει καλύτερη εμπειρία gaming για χρήστες με ακριβή ηχητικά στοιχεία, προβολή απόστασης και κατευθυντικότητα, για να παρέχουν στους παίκτες ένα πλεονέκτημα όταν παίζουν first-person-shooter games.

Αλλά, εκτός του ήχου, ένα σημαντικό κομμάτι σε ένα headset είναι και το μικρόφωνο του. Με το τελευταίο CommanderMic, που παρουσιάζει ένα μοναδικό ακουστικό σχεδιασμό με ενσωματωμένο ποπ φίλτρο και SXFI inPerson Microphone Technology, το SXFI AIR GAMER προσφέρει καλύτερη καταστολή θορύβου ενώ ενισχύει τη λήψη φωνής για καθαρότερη και καλύτερη επικοινωνία. Με τον ηχητικό ρεαλισμό του Super X-Fi, είναι επίσης ένα ιδανικό ακουστικό για κλήσεις συνδιάσκεψης και online μάθηση.

Επιπλέον, η Creative μας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια τεχνολογία GamerChat, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν τα Super X-Fi ολογραφικά εφέ ήχου, όχι μόνο για το gameplay αλλά και κατά τη συνομιλία στο κινητό τους, μέσω Bluetooth. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ταυτόχρονα εισερχόμενες κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να βγάζουν τα ακουστικά τους και να επιστρέφουν αμέσως στη δράση χωρίς διακοπές στο παιχνίδι.

SXFI AIR GAMER

Και το τελευταίο κριτήριο είναι φυσικά η άνεση που έχει το εκάστοτε σετ ακουστικών. Και το SXFI AIR GAMER δεν υστερεί ούτε σε αυτόν τον τομέα. Όντας εξοπλισμένο με νέα δερμάτινα ακουστικά πρωτεΐνης που είναι απαλά στην αφή, το SXFI AIR GAMER ανεβάζει το επίπεδο άνεσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι διάτρητα για να αναπνέουν καλύτερα και είναι πολύ μεγάλα για περισσότερο άνεση στο αυτί και καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση της κόπωσης από τη χρήση των ακουστικών, ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Τέλος, τα νέα ακουστικά της Creative έρχονται μαζί με μια πληθώρα αξεσουάρ που θα κάνουν την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη. Πιο αναλυτικά:

  • Ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο USB-C ενισχυμένο με Kevlar, κατασκευασμένο σχολαστικά για μεγαλύτερη αντοχή και ισχύ
  • Καλώδιο γραμμής εισόδου 3,5 mm, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε οποιαδήποτε παλιά πηγή ήχου για να ενισχυθεί με την Super X-Fi τεχνολογία
  • CommanderMic, κυρίως για gaming και κλήσεις συνδιασκέψεων
  • Το μικρόφωνο NanoBoom ως εναλλακτική λύση του μεγαλύτερου CommanderMic
  • Ένας προσαρμογέας USB-C σε USB-A περιλαμβάνεται επίσης για σύνδεση με παλαιότερες συσκευές USB-A

Τα Creative SXFI AIR GAMER είναι διαθέσιμα, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, μέσω του επίσημου site της Creative, στην τιμή των 139,99€.

SXFI AIR GAMER
Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Bioshock

Το επόμενο Bioshock πιθανόν να είναι open world

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει τα δεδομένα η Cloud Chamber για την μοίρα του επόμενου …