Αρχική / Νέα / Το νέο παιχνίδι της Obsidian

Το νέο παιχνίδι της Obsidian

Αφού η Bethesda έχει πάρει το multiplayer του Fallout, οι αρχικοί δημιουργοί του δημοφιλούς franchise φτιάχνουν ένα νέο single-player shooter RPG, σε συνεργασία με το στούντιο που έφτιαξε το Fallout: New Vegas.

Το όνομα του, The Outer Worlds. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και είναι βασικά το Fallout: New Vegas στο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα η Obsidian ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι στα φετινά Game Awards, με ένα 2λεπτο τρέιλερ όπου μας δείχνει ότι το να βρίσκεσαι στο διάστημα μπορεί να είναι διασκεδαστικό.

Όπως προαναφέρθηκε είναι ένα FPS παιχνίδι με καθαρά rpg στοιχεία όπου διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό σύμπαν όπου μεγάλες εταιρείες ονόματι Spacer’s Choice και Auntie Cleo έχουν πάρει την εξουσία σε όλους τους πλανήτες.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει από την Private Division και όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του The Outer Worlds δεν στοχεύουν σε ένα ΑΑΑ game όπως ήταν το Fallout: New Vegas όπως ούτε σε indie,  αλλά κάπου στην μέση.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει για το PC, Xbox One και παραδόξως στο PS4, αφού η  Obsidian αγοράστηκε πρόσφατα από την Microsoft.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …