Αρχική / Νέα / Το Overwatch γιορτάζει και μας δίνει δώρα

Το Overwatch γιορτάζει και μας δίνει δώρα

Το Overwatch κυκλοφόρησε στις 24 Μαΐου, το 2016, σε PC, PlayStation 4 και Xbox One. Η 3η επέτειος του παιχνιδιού πλησιάζει και η Blizzard γιορτάζει την επιτυχία του παιχνιδιού της.

Σε περίπτωση που δεν είστε ένα από τα 40 εκατομμύρια άτομα που έχουν λογαριασμό, από τις 21 Μαΐου και για μία εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε και να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν.

Όσον αφορά τους παίκτες του έχουν αγοράσει το παιχνίδι, μπορούν να ξεκλειδώσουν εποχιακά cosmetics που ίσως δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν παλιότερα. Ακόμα, τα προηγούμενα brawls θα είναι διαθέσιμα σε καθημερινή βάση, συμπεριλαμβάνοντας αυτά του προηγούμενου μήνα (Storm Rising event). Απλώς μπείτε στο Arcade και διαλέξτε.

Εκτός αυτών, η Blizzard προσφέρει 6 νέα Legendary Costumes (τα πιο σπάνια που υπάρχουν) και 3 Rare. Επίσης θα δούμε 3 νέες προσθήκες στα Dance Emotes, οι οποίες είναι:  Ashe, Baptiste, Wrecking Ball. Το τελευταίο και καλύτερο δώρο της Blizzard είναι ένα δωρεάν Legendary Box, που περιέχει τουλάχιστον ένα Legendary αντικείμενο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στο παιχνίδι την συγκεκριμένη εβδομάδα.

Γενικότερα η γιορτινή περίοδος στο Overwatch ξεκινάει την Τρίτη 21 Μαΐου και λήγει στις 28 Μαΐου.

Καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Δωρεάν το Wasteland 2 στο GOG Galaxy

Άλλος ένας τίτλος θα διατεθεί δωρεάν μέσα στην εβδομάδα, αυτή τη φορά από το GOG …