Our Streamers



Το πρόγραμμα της E3

Όπως είναι λογικό, όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στο μεγαλύτερο gaming event του καλοκαιριού, το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσει η E3.

Βγήκε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα των συνεντεύξεων τύπου, για τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο event.

Πιο αναλυτικά:

  • Electronic Arts – Saturday June 9 at 11am PT / 7pm GMT
  • Bethesda – Sunday June 10 at 6:30pm PT/ Monday, June 11 at 2:3oam GMT
  • Microsoft – Sunday June 10 at 1:00pm PT/ Monday, June 11 at 8pm GMT
  • Ubisoft – Monday June 11 at 1:00pm PT / 9PM GMT
  • Nintendo Direct – Tuesday June 12 at 6:00pm CEST / 5:00pm GMT

 

Η μόνη που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει την παρουσίαση της είναι η Sony, που λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα το μάθουμε.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

need for speed

Βάλτε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για το νέο παιχνίδι Need for Speed

Ναι καλά διαβάσατε. Ένα νέο παιχνίδι Need for Speed πλέον φαίνεται πως θα πάρει σάρκα …