Αρχική / Νέα / Το πρώτο τουρνουά Clash Royale είναι γεγονός

Το πρώτο τουρνουά Clash Royale είναι γεγονός

Οκτώ ώρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος του Σαββάτου στο Tokyo, το Clash Royale League έστεψε πρωταθλητή για πρώτη φορά: την ομάδα Nova Esports.

Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για το τρόπαιο του Χρυσού Στέμματος.

Οι φιναλίστ συναγωνίστηκαν σε τρία σετ: 1v1, 2v2 και King of the Hill.

Οι πρώτοι αντιμέτωποι Immortals και PONOS Sports συνάντησαν τεχνικές δυσκολίες στην αρχή του παιχνιδιού. Μετά τη διόρθωση του σφάλματος, ο υπόλοιπος διαγωνισμός πήγε πιο αργά αλλά ομαλά.

Οι PONOS βγήκαν νικητές εναντίον της Αμερικάνικης ομάδας στο 5ο παιχνίδι King of the Hill. Ο εκπρόσωπός των Immortals δήλωσε “έκαναν κάποια πράγματα για τα οποία δεν είχαμε προετοιμαστεί.  Από αυτή την άποψη πήγαν πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη”.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στους King-Zone Dragon X και Team Queso πήγε επίσης στο 5o παιχνίδι King of the Hill με νικητές τους King-Zone Dragon X. Το ατομικό σετ μεταξύ X-Bow Master και Soking ήταν ένα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Ύστερα οι PONOS Sports επέστρεψαν στη σκηνή αλλά, παρά την αγάπη του Ιαπωνικού κοινού, έχασαν στη χώρα τους από τη Vivo Keyd στα 2v2 και 1v1.

Οι King-Zone Dragon X και Nova Esports πάλεψαν για μια θέση στο τελικό, με τη Nova να νικάει το 2v2, αλλά ο παίκτης X-bow Master κυριάρχησε στο 1v1 εναντίον του Lciop. Όλα κρίθηκαν στο King of the Hill όπου η Nova πήρε τη νίκη.

Ο τελικός αγώνας εναντίον Nova και Vivo Keyd ήταν έντονος.

Χωρίς προπονητή και τρεις παίκτες παρόντες, ίσως είναι θαύμα που η Vivo Keyd έφτασε μέχρι εδώ. Το κοινό ήταν επίσης διχασμένο, και μια δυναμική μάχη 1v1 ονόμασε νικητές τους παίκτες της Nova Esports.

Με δάκρυα στα μάτια οι παίκτες της Vivo είπαν στον τύπο ότι το μειονέκτημά τους, να μην έχουν όλη τους την ομάδα στην Ιαπωνία, είχε συναισθηματικό αντίκτυπο. Oι νικητές απέδωσαν το αποτέλεσμα σε στρατηγική και σκληρή δουλειά, ενώ απάντησαν λίγες ακόμη ερωτήσεις πριν πάνε να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …