Our StreamersΖήστε την νέα All Stars “περιπέτεια” της Riot σε ένα μοναδικό διαγωνισμό στη Σίφνο

Πριν λίγες μέρες, η Riot Games ανακοίνωσε την διεξαγωγή του All Stars Adventure, ενός τουρνουά/event το οποίο αφορά, κυρίως, το League of Legends, στο οποίο, διάφοροι influencers (με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται) θα συνθέσουν την ομάδα τους και θα διαγωνιστούν με σκοπό να βρεθούν στη Σίφνο για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου All Stars Adventure πρωταθλητή.

Όμως αυτή τη φορά, το event αυτό θα είναι λίγο πιο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αρχικά, η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει έναν αρχηγό, ο οποίος θα πρέπει να είναι κάποιο γνωστό πρόσωπο της κοινότητας, δηλαδή influencer. O αρχηγός της κάθε ομάδας, θα πρέπει να φτιάξει την πεντάδα του, είτε με άτομα από το κοινό του, είτε με φίλους του, είτε με οτιδήποτε, αδιάφορο καθώς αυτός που έχει σημασία είναι ο εκάστοτε αρχηγός (κρατήστε το αυτό).

Στη συνέχεια, η κάθε ομάδα, θα πρέπει να περάσει από την προκριματική φάση της κάθε χώρας, με σκοπό όπως είπαμε, να βρεθεί στη Σίφνο για την τελική φάση. Όμως και πάλι, η ομάδα, σαν ομάδα, δεν έχει σημασία, καθώς, θα υπάρχει μόνο για να βοηθήσει να διακριθεί ο αρχηγός της.

Αφού στο νησί θα πάει μια ομάδα η οποία θα αποτελείται από 5 αρχηγούς οι οποίοι “ξεχώρισαν” με τις ικανότητές τους κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων. Δηλαδή αυτών των οποίων οι ομάδες τελείωσαν στις 4 πρώτες θέσεις, με τον πέμπτο να προκύπτει έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, μεταξύ των αρχηγών των ομάδων που τελείωσαν στις θέσεις 5 έως 8. Αυτοί οι 5 λοιπόν, θα φτιάξουν μια, ας το πούμε, Εθνική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

Εκεί, θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με άλλες 5 αντίστοιχες ομάδες, οι οποίες θα προέρχονται από την Πολωνία, Τσεχία/Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία και μια μικτή ομάδα από διάφορες άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Βέβαια, μπορεί το All Star Adventures να αφορά κυρίως το League of Legends, όμως οι ομάδες θα πρέπει να αναμετρηθούν και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες, συγκεντρώνοντας πόντους για την χώρα τους.

Πιο αναλυτικά, οι προκριματική φάση που αφορά την Ελλάδα/Κύπρο, θα χωρίζεται σε 4 διαφορετικά γκρουπ, με τα παιχνίδια να γίνονται στις 20 και 21 Αυγούστου και στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις 4 παραπάνω ημερομηνίες θέλουν να αγωνιστούν. Από την άλλη, η τελική φάση, που θα λάβει μέρος στη Σίφνο, θα είναι από τις 21 μέχρι τις 26 Αυγούστου, σε μια υπερπολυτελή βίλα, όπου και θα φιλοξενηθούν οι, 30 στο σύνολο, παίχτες.

Αν λοιπόν είστε δημιουργός περιεχομένου, αρχίστε να ετοιμάζετε την ομάδα σας ή αν από την άλλη ακολουθείτε κάποιο γνωστό άτομο και πιστεύετε ότι “το έχετε με το παιχνίδι” ετοιμαστείτε να τον βοηθήσετε, έτσι ώστε να είναι ένας από τους 5 εκπροσώπους της Ελλάδας στο All Stars Adventures. Κάτι το οποίο σας συμφέρει, καθώς κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης, οι ομάδες θα κερδίζουν διάφορα έπαθλα, τα οποία στη συνέχεια θα τα μοιραστούν με το κοινό τους.

Εννοείται ότι περισσότερες πληροφορίες για το event, αλλά και για τους κανόνες συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε μέσω του επίσημου site του All Stars Adventure.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Το pre order του νέου WRC Generations προσφέρει ένα ιστορικό αγωνιστικό αμάξι

Το WRC Generations είναι το νέο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την KT Racing και εκδόθηκε …