Αρχική / Videos / Original / Εορταστικό Giveaway!

Εορταστικό Giveaway!

Λοιπόν, οι περισσότεροι κάτι καταλάβατε, αλλά ας το ξαναπούμε γιατί σίγουρα υπάρχουν μερικοί που ίσως δεν το έχουν δει.

Πριν κάτι μέρες είχαμε γενέθλια και συμπληρώσαμε τον πρώτο χρόνο μας. Έτσι λοιπόν, αντί να μας κάνετε εσείς δώρα, όπως συνήθως γίνεται με τον εορτάζοντα, είπαμε να σας κάνουμε εμείς μερικά δωράκια. Έτσι για το καλό.

Τα δώρα συνολικά είναι 5 (πέντε) και πιστέψτε μας, αν σας αρέσει το παιχνίδι Fortnite, ίσως ενθουσιαστείτε λίγο παραπάνω.

Τα δώρα είναι:

  • 1 Llama Pinata
  • 1 Chug Jar Potions
  • 1 Loot Chest
  • 1 SmartWatch
  • 1 Bluetooth ηχείο

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι παίχτες του Fortnite αναγνωρίζουν σίγουρα κάποιες από αυτές τις ορολογίες.

Για τους υπόλοιπους, θα σας τα εξηγήσουμε αμέσως.

Αρχικά έχουμε τα Llama Pinata. Είναι ακριβώς αυτό που λέει και η ονομασία τους. Είναι ένα Λάμα Πινιάτα. Μόνο που δεν είναι ζωντανό και δεν είναι κανονική πινιάτα. Είναι απλά διακοσμητικό οπότε αν το κερδίσετε μην το σπάσετε, μετά θα έχετε μόνο, κομμάτια, σπασμένα οράματα στα δικά σου… ωπ συγγνώμη παρασυρθήκαμε.

Συνεχίζουμε με τα Chug Jar Potions, τα οποία μέσα στο παιχνίδι αν τα πιείτε αναπληρώνουν την ζωή και την ασπίδα σας. Εδώ από την άλλη, είναι φωτιστικά, οπότε αν προσπαθήσετε να πιείτε μια λάμπα ίσως να έρθετε σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση.

Τέλος, σχετικά με τα αντικείμενα που έχουν σχέση με το Fortnite, έχουμε το Loot Chest, όπου πολύ σωστά μαντέψατε, μέσα δεν έχει τίποτα. Αλλά επίτηδες το δίνουμε άδειο, με σκοπό να το γεμίσετε με ότι τραβάει η όρεξή σας. Προτείνουμε να φυλάξετε κάτι πολύτιμο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι τελικά θα μείνει άδειο, να στέκεται εκεί, μαζί με τον εσωτερικό φωτισμό του, περιμένοντας να φανεί κάποια στιγμή χρήσιμο.

Αυτά τα 3 είναι χειροποίητες κατασκευές από την Bullet Witch Cosplay (Τσεκάρετε την, δεν θα απογοητευτείτε).

Πάμε τώρα στα μη φορτναιτικά δωράκια. Το Smartwatch που σας δίνουμε είναι το K88H. Και όπως κάθε γονιός, σας λέμε ότι είναι το πιο έξυπνο από όλα τα ρολόγια του κόσμου. Καλά, δεν λύνει και τριτοβάθμιες εξισώσεις, αλλά άμα λάχει σου λέει και τους παλμούς τις καρδιάς σου.

Τέλος, τώρα είναι τελικό τέλος, έχουμε ένα ηχείο το οποίο είναι σε σχήμα Μανιταριού. Τι, θέλετε να σας πούμε κι άλλα για αυτό; Άντε σας λέμε ότι είναι ότι είναι και Bluetooth. Ικανοποιημένοι τώρα;

Αυτά λοιπόν είναι τα δώρα που δίνουμε.

Για να μπορέσεις να συμμετέχεις και εσύ, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Μέσα στο επεισόδιο των GameLab News #39, έχουμε κρύψει ένα Chug Jar Potion. Βρες το χρονικό σημείο και συμπλήρωσε το στην φόρμα που θα υπάρχει κάτω από το βίντεο. Συμπλήρωσε τα υπόλοιπα στοιχεία της φόρμας και αυτόματα μπαίνεις στη κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα παραπάνω αντικείμενα.

Επίσης, η ίδια διαδικασία θα συμβεί και για τα επόμενα GameLab News (40, 41, 42), στα οποία θα κρύβουμε, σε κάθε επεισόδιο, ένα από τα υπόλοιπα δώρα. Σε κάθε ένα από αυτά θα υπάρχει και η αντίστοιχη φόρμα που θα μπορείτε να συμπληρώσετε, η οποία θα σας δίνει περισσότερες συμμετοχές για την τελική κλήρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameLab, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή.

Αυτά από εμάς, καλή τύχη και χρόνια μας πολλά!

Υ.Γ. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι, οι λίγο πιο μεγάλοι σε ηλικία, ακόμα τραγουδάνε το κομμάτι “Κομμάτια” του Χρήστου Δάντη.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ας πούμε … Τοπ Φάιβ / FPS

Σε αυτή την εκπομπή, η Άντα θα μας παρουσιάζει ορισμένες Top 5 λίστες, επιλεγμένες από …