Our StreamersLeague of Legends lore – Η Ιστορία της Soraka

Ένας από τους πολλούς Μήτσους που έχουμε εδώ στο GameLab, ο Χρονόπουλος, εδώ και αρκετούς μήνες έχει ανακαλύψει έναν κόσμο, που οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε να μισούμε (αν βγάζει νόημα αυτή η έκφραση). Φυσικά και αναφερόμαστε στον κόσμο του League of Legeds. Ο οποίος όμως, αν κάτσει κάποιος και τον ψάξει πιο βαθιά, θα ανακαλύψει ότι κάτω από ένα, κατά γενική ομολογία, τοξικό community, βρίσκεται μια πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογία, με χαρακτήρες με ιδιαίτερα backrounds. Τα οποία είναι και αυτά που θα αναλύσει ο JC στα βίντεο του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ταξίδια σε όλες τις γωνιές της Runeterra, από τα παγωμένα βουνά του Freljord, μέχρι το μυστηριώδες σύμπλεγμα νησιών των Shadow Isles. Όπου όλα έχουν πολλές ιστορίες να μας πουν, μέσω των χαρακτήρων που κατοικούν εκεί.

Η Soraka είναι ένα από τα πιο αρχαία πλάσματα που περπατούν αυτή τη στιγμή στον κόσμο της Runeterra. Προέρχεται από το βασίλειο των Ουρανών, και παρακολουθούσε από την αρχή την γέννηση των φυλών και την εξέλιξή τους στον κόσμο. Μία εξέλιξη όμως που ξέφευγε με απρόσμενα γρήγορο ρυθμό από αυτά που είχαν “γραφτεί” στον ουρανό και τα αστέρια, που αφορούσαν το μέλλον τους. Επίσης, όσοι από τους θνητούς μπορούσαν να δουν τις μοίρες και πεπρωμένα που είχαν σχεδιαστεί στα άστρα, συχνά λόγω και της απλοϊκής φύσης του μυαλού τους δεν μπορούσαν να τα ερμηνεύσουν σωστά. Έτσι ένα απόλυτο χάος είχα καλύψει όλη τη Runeterra, με τις φυλές που υπήρχαν στον κόσμο να έχουν καταφύγει στην σκληρότητα και την αβεβαιότητα. Μην μπορώντας να κάτσει αμέτοχο όμως, ένα από τα ουράνια πλάσματα αποφάσισε να κατέβει στην Γη των Ρούνων και να βοηθήσει, όλους όσους μπορούσε, να επιστρέψουν στο μονοπάτι που έχει χαραχθεί για αυτούς. Φυσικά και αυτή ήταν η Soraka, ή αλλιώς το παιδί των άστρων, η οποία δεν έχασε καθόλου χρόνο κι άρχισε το έργο της. Όμως τα πράγματα ήταν αρκετά πιο δύσκολα από αυτό που είχε φανταστεί. Ταξίδευε σε κάθε γωνιά της γης, μόνο και μόνο για να γίνει μάρτυρας της σκληρότητας, της προδοσίας και της οδύνης. Έβλεπε ανήμπορη τις φυλές των θνητών να ξηλώνουν τις κλωστές της Μοίρας που θα μπορούσαν να είχαν υφάνει μαζί. Και έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ζωές τους ήταν πολύ μικρές σε χρονική διάρκεια για να μπορέσουν να κατανοήσουν τα σχέδια των ουρανών. Ούτε αυτό όμως ήταν ικανό να πτοήσει την Soraka, η οποία, ως θνητή κι αυτή πλέον, προσπαθούσε να γιατρέψει τις πληγές των πλασμάτων όλου του κόσμου ανεξαιρέτως. Και εκεί ήρθε μια άλλη μεγάλη διαπίστωση. Ευχάριστη. Η Soraka διαπίστωσε λοιπόν, πως οι θνητοί είχαν αρχίσει να υφαίνουν ένα νέο σχέδιο στον κόσμο, το οποίο μπορεί από ψηλά να φαινόταν χαοτικό, όμως στην πραγματικότητα ήταν ένα αρκετά λεπτομερές σχέδιο, το οποίο όμως ακόμα δεν είχε υφανθεί πλήρως. Τότε λοιπόν η Soraka κατάλαβε τον σκοπό της σε αυτόν τον κόσμο. Να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τις θνητές φυλές να ανακαλύψουν το μέλλον τους. Και κάπως έτσι, η Soraka εμφανίζεται, χωρίς να ονοματίζεται ποτέ, σε όλες τις ιστορίες των εθνών, πάντα ως θεραπεύτρια ή καθοδηγήτρια.

Διαβάστε ακόμη:

League of Legends lore – Η Ιστορία του Urgot

League of Legends lore – Η Ιστορία του Ekko

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Philips Evnia 27M2C5500W – Monitor Review (Video)

Άλλο ένα review στο οποίο η Χρύσα δοκιμάζει ένα ακόμα “δυνατό” προϊόν. Και πιο συγκεκριμένα, …