Our StreamersLeague of Legends lore- Η Ιστορία του Thresh

Ένας από τους πολλούς Μήτσους που έχουμε εδώ στο GameLab, ο Χρονόπουλος, εδώ και αρκετούς μήνες έχει ανακαλύψει έναν κόσμο, που οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε να μισούμε (αν βγάζει νόημα αυτή η έκφραση). Φυσικά και αναφερόμαστε στον κόσμο του League of Legeds. Ο οποίος όμως, αν κάτσει κάποιος και τον ψάξει πιο βαθιά, θα ανακαλύψει ότι κάτω από ένα, κατά γενική ομολογία, τοξικό community, βρίσκεται μια πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογία, με χαρακτήρες με ιδιαίτερα backrounds. Τα οποία είναι και αυτά που θα αναλύσει ο JC στα βίντεο του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ταξίδια σε όλες τις γωνιές της Runeterra, από τα παγωμένα βουνά του Freljord, μέχρι το μυστηριώδες σύμπλεγμα νησιών των Shadow Isles. Όπου όλα έχουν πολλές ιστορίες να μας πουν, μέσω των χαρακτήρων που κατοικούν εκεί.

Ο Thresh ξεκίνησε την ιστορία του ως ένας, απλός, ασήμαντος φρουρός, ο οποίος ήταν μέλος ενός τάγματος το οποίο ήταν αφιερωμένο στην συλλογή και στη διαφύλαξη απόκρυφης γνώσης. Οι ηγέτες του τάγματος αυτού, κάποια στιγμή ανέθεσαν στον Thresh να προστατεύει μια κρύπτη η οποία ήταν κρυμμένη στα έγκατα της γης και φιλοξενούσε μια πληθώρα μαγικών αντικειμένων, με τα περισσότερα από αυτά να είναι και αρκετά επικίνδυνα. Έτσι λοιπόν, ο Thresh ήταν η ιδανική επιλογή για να φρουρεί αυτό το μέρος, χάρη στην θέληση και τις ικανότητές του. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε αυτός, αφού η αλήθεια ήταν πως πρόκειται για έναν πολύ βίαιο άνθρωπο με τον οποίο κανείς μέσα στο τάγμα δεν ήθελε να συνεργαστεί. Έτσι ήταν κάτι σαν εξορία για τον Thresh. Ζώντας λοιπόν για ένα τόσο μεγάλο διάστημα στην απομόνωση και το σκοτάδι, όλα τα κακά χαρακτηριστικά του Thresh έγιναν ακόμα πιο μεγάλα, τα οποία μεγεθύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την εισβολή του Viego στα Ευλογημένα Νησιά και την σφαγή που προκάλεσε. Κάτι το οποίο φάνηκε να απολαμβάνει ο Thresh, ο οποίος πλέον είχε εξελιχθεί σε ένα αρκετά κακόβουλο πλάσμα. Ο ίδιος μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε τον Viego στην κρύπτη, η οποία, θεωρητικά, είχε τον τρόπο να επαναφέρει στη ζωή την νεκρή γυναίκα του Viego. Όμως όπως είναι γνωστό πλέον στις ιστορίες της Runeterra, κάτι τέτοιο δεν έγινε πότε, αφού με το ακούμπησε το σώμα της γυναίκας στα θαυματουργά νερά, ένα οστικό κύμα εξαπολύθηκε από εκεί και μια σκοτεινή ενέργεια κατέκλισε τα Ευλογημένα Νησιά, μετατρέποντάς τα μια για πάντα σε αυτά που είναι πλέον γνωστά ως Shadow Islands. Η ενέργεια αυτή, αλλά και το πειραγμένο μυαλό του Thresh, ο οποίος απολάμβανε όλη αυτή την καταστροφή, τον μετέτρεψαν στο φάντασμα που είναι σήμερα, το οποίο πλέον φυλακίζει τις ψυχές των θυμάτων του στο φανάρι που κουβαλάει πάντα μαζί του. Και μέχρι τώρα, μόνο μία ψυχή έχει καταφέρει να απελευθερωθεί μέσα από αυτό. Η Senna, η γυναίκα του Lucian, για την οποία όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Football Manager 2023 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ #05

Είναι γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία, εδώ και μερικά χρόνια έχει αποφασίσει να “σπρώξει” αρκετά …