Our StreamersLeague of Legends lore – Η Ιστορία της Miss Fortune

Ένας από τους πολλούς Μήτσους που έχουμε εδώ στο GameLab, ο Χρονόπουλος, εδώ και αρκετούς μήνες έχει ανακαλύψει έναν κόσμο, που οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε να μισούμε (αν βγάζει νόημα αυτή η έκφραση). Φυσικά και αναφερόμαστε στον κόσμο του League of Legeds. Ο οποίος όμως, αν κάτσει κάποιος και τον ψάξει πιο βαθιά, θα ανακαλύψει ότι κάτω από ένα, κατά γενική ομολογία, τοξικό community, βρίσκεται μια πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογία, με χαρακτήρες με ιδιαίτερα backrounds. Τα οποία είναι και αυτά που θα αναλύσει ο JC στα βίντεο του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ταξίδια σε όλες τις γωνιές της Runeterra, από τα παγωμένα βουνά του Freljord, μέχρι το μυστηριώδες σύμπλεγμα νησιών των Shadow Isles. Όπου όλα έχουν πολλές ιστορίες να μας πουν, μέσω των χαρακτήρων που κατοικούν εκεί.

Η Miss Fortune ή όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, Sarah Fortune ήταν η κόρη μιας εκ των πιο φημισμένων οπλοποιών του Bilgewater, με πειρατές (και όχι μόνο) από όλες τις άκρες της Runeterra να έρχονται για να αποκτήσουν τα όπλα της. Με την Sarah, από πολύ μικρή ηλικία να έχει αρχίσει να μαθαίνει και η ίδια την τέχνη της μητέρας της. Μέσα σε όλους όσους ήθελαν τα όπλα των Fortune, ήταν και ένας ανερχόμενος κουρσάρος, ο Gangplank, o οποίος απαίτησε να του φτιάξουν τα καλύτερα όπλα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Κάτι το οποίο η μητέρα της Sarah και το έκανε, δημιουργώντας δύο όπλα τα οποία ήταν αριστουργήματα. Ένα χρόνο αργότερα, ο Gangplank επέστρεψε για να πάρει την παραγγελία του, όμως ήταν προφανές ότι δεν είχε σκοπό να πληρώσει για αυτά. Μιας και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είχε καταφέρει να μεγαλώσει αρκετά το όνομά του, κυρίως λόγο της βίας που αντιμετώπιζε αυτός και το πλήρωμά του όσους βρισκόντουσαν στο δρόμο του. Ο Gangplank όχι μόνο πήρε τα όπλα με το “έτσι θέλω”, αλλά αποφάσισε να σκοτώσει και τους γονείς της Sarah, ούτως ώστε να μην φτιάξει ποτέ καλύτερα όπλα για κάποιον άλλο. Δυστυχώς όμως για αυτόν, αποφάσισε να μην αποτελειώσει την Sarah και να την αφήσει να αργοπεθάνει μόνη της. Όμως τελικά επέζησε και με την πάροδο των χρόνων έγινε μια από τις πιο φημισμένες κυνηγούς επικηρυγμένων της περιοχής, με το όνομα Miss Fortune. Βέβαια, σκοπός της Miss Fortune ήταν πάντα να καταστρέψει τον Gangplank, ο οποίος πλέον είχε γίνει ο νέος κυβερνήτης του Bilgewater. Έτσι λοιπόν, άρχισε να στοχεύει τα μέλη του πληρώματός του, μέχρι που εν τέλει, έχοντας αποδυναμώσει τον ίδιο, κατάφερε και έφτασε στον Gangplank, όπου και πήρε τελικά την εκδίκησή της. Βέβαια, δεν άργησαν να αρχίσουν οι ψίθυροι ότι τελικά ο κουρσάρος επέζησε, και ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει για να πάρει αυτός την δικιά του εκδίκηση. Για την ώρα πάντως, η Miss Fortune, κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού του Bilgewater, αφού εκμεταλλευόμενη το χάος που προκάλεσε η καθαίρεση του Gangplank και έχοντας καταφέρει παράλληλα να έχει αρκετούς και δυνατούς συμμάχους, πήρε στα χέρια της την εξουσία, συσπειρώνοντας όλα τα πληρώματα της περιοχής και τιμωρώντας σκληρά όλους τους επίδοξους πειρατές που θα τολμήσουν να την αμφισβητήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

League of Legends lore – Η Ιστορία του Volibear

League of Legends lore – Η Ιστορία του Milio

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

League of Legends lore – Η Ιστορία της Karma

Ένας από τους πολλούς Μήτσους που έχουμε εδώ στο GameLab, ο Χρονόπουλος, εδώ και αρκετούς …