Our Streamers


Η ομάδα του Gamelab στο thumbnail

GameLab Hub: Ο ψηφιακός “στόλος” του GameLab

Γενικά, λίγο πολύ, εδώ στο site μας ξέρετε, είτε από τα διάφορα κείμενα μας, είτε από τα βίντεο, είτε και από μερικά lives που κάνουμε ανά καιρούς. Οπότε ξέρετε και τις απόψεις μας, στο περίπου τουλάχιστον. Ξέρετε ότι μερικοί από εμάς γουστάρουν περισσότερο τα FPS, ενώ άλλοι τα παιχνίδια στρατηγικής. Έχετε μάθει πλέον, μετά από τόσα χρόνια, και τις προτιμήσεις μας και το ποιοι είμαστε.

Έτσι λοιπόν, θα έχετε καταλάβει ότι σαν άλλοι Monkey D. Luffy, έχουμε καταφέρει να έχουμε μια αρκετά δυνατή ομάδα. ΌΜΩΣ… το πλήρωμα του GameLab δεν είναι μόνο τα άτομα του site (ναι το ξέρουμε ότι το ξέρετε, απλά θέλουμε να το αναφέρουμε μια ακόμη φορά), καθώς έχουμε και ικανούς πολεμιστές που κάνουν το δικό τους ταξίδι στην μωβ πλατφόρμα του Twitch. Φυσικά και αναφερόμαστε στους streamers του GameLab Hub, οι οποίοι, μπορεί να μην ψάχνουν το One Piece, αλλά είναι πάντα εκεί να σας παίρνουν μαζί τους στα δικά τους ταξίδια. Βασικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι οι ίδιοι καπετάνιοι, με όλους εσάς σαν πλήρωμα (ναι είδαμε το live action του One Piece και μας άρεσε σε περίπτωση που αναρωτιέστε).

Και επειδή μπορεί να μην τους γνωρίζετε ακόμα (κακώς) τους καπετάνιους/streamers/μέλη του GameLab Hub, τους βάλαμε να πουν δύο λόγια ο καθένας τους για να ξέρετε τι να περιμένετε όταν θα αποφασίσετε να πλεύσετε μαζί τους στις θάλασσες του Twitch (σοβαρά σας μιλάμε, προσπαθούμε να κρατήσουμε τις παρομοιώσεις με το One Piece σε ανεκτό επίπεδο, αλλά μας βγαίνουν σχεδόν αυτόματα).

Yo-ho-ho-ho λοιπόν και πάμε να δούμε τι έχουν να πουν για τους εαυτούς τους.

the_vla_29_tv

the_vla_29_tv Banner Gamelab Hub

Γεια σου κόσμε. Είμαι ο Οδυσσέας aka V.l.a. και το gaming ήταν πάντα μία από τις μεγάλες μου αγάπες. Στο κανάλι μου θα δείτε πολλά διαφορετικά παιχνίδια, day 1 κυκλοφορίες και exclusives για όλες τις πλατφόρμες (PS5, Switch, PC). Σας  περιμένω για άφθονο γέλιο !!!

LastZer0

LastZer0 Banner Gamelab Hub

Hello fellow adventurers! Είμαι ο Γιώργος AKA LastZero! Μαζί θα εξερευνήσουμε των κόσμο των FPS και indie games – θα είμαστε μαζί σε κάθε πεδίο μάχης! Έχετε ερωτήσεις; Ρίξτε τις στο κανάλι μου στο Twitch είτε στα social media μου! Game on!

Alexandraaa95

Alexandraaa95 Banner Gamelab Hub

Είμαι η Αλεξάνδρα ή αλλιώς Μπούκλα και στο τρελοκάναλο μου θα δείτε πολλά και διάφορα.
Εμένα να ουρλιάζω, να τρομάζω ή μπορεί και μερικές φορές να ξεφεύγω λίγο παραπάνω σε κάθε games που παίζω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο δικό μου κανάλι παίρνεις ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
THINK POSITIVE.

SectumJ

SectumJ Banner Gamelab Hub

Γειά, με λένε Τζένη ή SectumJ και stream_άρω στο Twitch από τον Μάρτιο του 2021 (που έφτιαξα τον πρώτο μου σταθερό υπολογιστή!). Είμαι αυθόρμητη, με έντονη προσωπικότητα streamer και μου αρέσει να παίζω Ηorror Single Player (κατά βάση) παιχνίδια, αλλά δοκιμάζω και rpg, action, open world και γενικά ότι πέσει στα χέρια μου, ανάλογα με την διάθεσή μου! Αν ενδιαφέρεσαι για εναλλακτικό stream θα χαρώ να σε δω στο κανάλι μου!

MrMitsosP

MrMitsosP Banner Gamelab Hub

Θα παρουσίαζα τον εαυτό μου ως έναν ήρεμο άνθρωπο-streamer που του αρέσει να γνωρίζει νέα άτομα με σκοπό να φτιάξουμε ένα δυνατό community. Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου και όχι κάτι άλλο, επίσης μου αρέσει να παίζουμε νέα παιχνίδια να γνωρίζουμε νέους κόσμους. Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στο stream.

Pipos4K

Pipos4K Banner Gamelab Hub

Hey yo yo. Το όνομα μου Γιώργος αλλά οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, με φωνάζουν Pipo. Κάνω stream καθημερινά με διάφορα games και πολλά genres. Λατρεύω τα soul-likes και τα mmo, όμως έχω και μια ιδιαίτερη αγάπη στα puzzles. Μιλάω υπερβολικά πολύ και τρώω σαρδάμ περίπου στο 70% του κάθε live. Κυνηγάμε το όνειρο και όπου βγάλει!

imbabayaga

imbabayaga banner gamelab hub

Howdy, είμαι η Sophie, αλλά οι περισσότεροι με φωνάζουν Baba. Streamer τα τελευταία δύο χρόνια και gamer από την εποχή του PlayStation 1. Παίζω σχεδόν όλα τα games, με αγαπημένα τα Soulslike, τα FPS, τα RPGs και τα Survival Horror. Κάποιες φορές στα streams παίζω μπάσο ή ακούμε μουσική αναλύοντας διάφορα θέματα. Πρωταγωνιστής σε κάθε stream ο γάτος μου ο Luffy!

Janjustv

Janjustv banner gamelab hub

Γεια σας φίλοι του Site. Το όνομα μου είναι Χρύσα aka Janjustv! Είμαι content creator για το GamelabGr και κυρίως θα με βρεις στο Twitch να σκοτώνω άτομα στο Warzone, ή αλλιώς να παίζω κάποιο άλλο Game. Αν με πέτυχεις πάντως να παίζω Horror χαμήλωσε τον ήχο για την δίκη σου ασφάλεια… και σιγουρά των γύρω σου. Πάμε λίγοοοοο.

AlexMorakGaming

AlexMorakGaming banner gamelab hub

Εάν επιλέξεις να παρακολουθήσεις το κανάλι μου θα δεις τόσο Football Manager όσο πουθενά αλλού, αφού είναι το παιχνίδι που αγαπάμε και μισούμε ταυτόχρονα. Κάθε χρόνο κάνουμε αρκετά μεγάλες σειρές με ομάδες στο Twitch, ενώ στο YouTube θα μπορέσεις να δεις βίντεο με διαφορετικό περιεχόμενο κάθε εβδομάδα, είτε με πειράματα είτε με rebuilds και διάφορα challenges. Πάμε δυνατά, πάμε με πολύ πίεση στα ποδοσφαιρικά ταξίδια του διεθνούς φήμης προπονητή, Sir Alex Morakson!

MordeKillGR

MordeKillGR Banner Gamelab Hub

Hello guys! Είμαι ο MordekillGR και είμαι εδώ για να περάσουμε όμορφα με πολλά adventure/horror games και κάνοντας δυνατές μουσικές βραδιές! Οπότε αράξτε αναπαυτικά και σας περιμένω στον πιο καψούρικο σταθμό αυτού του μωβ καναλιού για να γουστάρουμε παρέα!

flying___monkey

Flying__Monkey Banner Gamelab Hub

Ονομάζομαι Ερασμία (Μία). Είμαι gamer (όχι απαραίτητα καλή) από μικρή ηλικία, κυρίως κονσόλες, αν και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με παιχνίδια στον υπολογιστή. Μου αρέσει να έχω ποικιλία παιχνιδιών με προτίμηση στα mmo, fps και storyline. Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Kingdom Hearts, καθώς συνδυάζει την αγάπη μου για την Disney και τα games.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και μόνοι σας λοιπόν, κάτω από την σημαία του GameLab, μπορείτε να έχετε πολλά και διαφορετικά ταξίδια, και σε περίπτωση που αγχώνεστε για το ποιος είναι ο καπετάνιος που σας ταιριάζει, μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να έχετε παραπάνω από έναν, εδώ δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Football Manager 2024 – PC review

Μετά από πολύ καιρό, ήρθε στα χέρια μου ένας νέος τίτλος (ο πιο πρόσφατος της …