Our Streamers


Αρχική / Άρθρα / Γεμάτο με Gaming Events θα είναι το υπόλοιπο Καλοκαίρι

Γεμάτο με Gaming Events θα είναι το υπόλοιπο Καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι, θα έχουμε πολλές ανακοινώσεις μέσα στους επόμενους τρεις μήνες οι οποίοι θα είναι γεμάτοι με gaming events.

Σιγά σιγά λοιπόν ας δούμε τα events που θα μας έρθουν.        

Πρώτο και καλύτερο είναι το Steam Game Festival: Summer Edition. Το συγκεκριμένο Festival ξεκινάει Τρίτη 16 Ιουνίου και θα τελειώσει Δευτέρα 22 Ιουνίου, με το Steam να μας έχει ετοιμάσει κάποια demos παιχνιδιών, τα οποία θα μπορούμε να τα παίξουμε όσο τρέχει το event.  Μια πολύ ωραία προσθήκη στο event είναι τα livestreams, στα οποία οι developers θα είναι live και θα μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους.

Για εσάς που αγαπάτε τα VR παιχνίδια και περιμένετε για κάτι καινούργιο, το Upload VR Showcase ξεκινάει στις 16 Ιουνίου, συγκεκριμένα στις 18:30 το απόγευμα σε YouTube και Twitch.

Επόμενη στην λίστα η ΕΑ, η οποία στις 19 Ιουνίου θα μας δείξει τι ετοιμάζει στο EA Play Live 2020 το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ψηφιακά στο Twitch αλλά και στο YouTube στις 2:00 π.μ.

Το Day Of The Devs έρχεται για να μας δώσει μια δόση από Indie games αλλά και μεγαλύτερων projects, σε δυο μέρη. Το πρώτο θα είναι στις 22 Ιουνίου στις 6 μ.μ και το δεύτερο στις 20 Ιουλίου την ίδια ώρα. Κάποιες από τις εταιρείες που θα δούμε είναι οι Akupara Games, Annapurna Interactive, Team17, Skybound Games, Panic, thatgamecompany και πολλές ακόμα.

Εταιρείες όπως SEGA, ATLUS, SNK και πολλές άλλες, θα δώσουν το παρών στο NEW GAME+ EXPO το οποίο θα είναι live στις οθόνες μας 23 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ., στο αγαπημένο μας Twitch.

Marvel fans ελπίζω να είστε έτοιμοι, γιατί μετά την παρουσίαση της Sony και την ανακοίνωση του Spider-Man Miles Morales, Η Square Enix είναι έτοιμη να δώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Avengers, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την κυκλοφορία του, στις 4 Σεπτεμβρίου 2020. Το event θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά φυσικά, στις 24 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ.

Φυσικά η CD Projekt RED και το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια γιορτή για το gaming community. Έτσι λοιπόν, μετά την αναβολή της πρώτης παρουσίασης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Ιουνίου, έχουμε νέα ημερομηνία (αυτήν την φορά οριστική ελπίζουμε), με το ημερολόγιο να δείχνει 25 Ιουνίου, χωρίς όμως η ώρα του livestream να έχει ανακοινωθεί.

Αν αγαπάτε τα Indie games και ιδιαίτερα τα Ιαπωνικά indie games, τότε το BITSUMMIT GAIDEN είναι το κατάλληλο event για εσάς. Η διοργάνωση όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί. Μέσα από τον Discord server της θα γίνουν, live chats με developers, Let’s Plays, αλλά και giveaways ταυτόχρονα με το main event που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Twitch, στις 27 Ιουνίου ώρα 6μ.μ.

Η Ubisoft, μετά το “τυράκι” που μας έδωσε με την ανακοίνωση του Assassin’s Creed Valhala, έρχεται και εκείνη με την σειρά της, να παρουσιάσει το δικό της event, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σε Twitch και YouTube, στις 12 Ιουλίου και ώρα 10:00 μ.μ., με εμάς να περιμένουμε gameplay αλλά και νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών.

Ένα event αφιερωμένο στο Warframe και για το πως θα εξελιχθεί το μέλλον του ετοιμάζει η Digital Extreme, με εμάς να το περιμένουμε σε Twitch και YouTube, 1 Αυγούστου χωρίς όμως να έχουμε ακόμα ακριβής ώρα.

Το καλύτερο για το τέλος όπως πάντα, με την Gamescom να ανοίγει την αυλαία της 27 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., με τον Geoff Keighley σε ρόλο παρουσιαστή αλλά και οργανωτή. Η Gamescom θα κρατήσει 3 μέρες (27 – 30 Αυγούστου), με όλες τις μέρες, εκτός της πρώτης, να ξεκινάνε 6 μ.μ. με την δυνατότητα να τις δούμε ψηφιακά, χωρίς να έχουμε ακόμα την πληροφορία σε ποιες πλατφόρμες θα το παρακολουθήσουμε, πιστεύουμε όμως πως θα το δούμε στα παλιά αγαπημένα, YouTube και Twitch.

Μπορείτε να βάλετε όλα αυτά τα events στο calendar σας και να δεχτείτε ειδοποίηση την ώρα που ξεκινάνε στο site του Summer Games Fest.

Σχόλια

Σχετικά Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου

"Your friendly neighborhood" όπως θα έλεγε και ο Spidey. Συλλέγω comics (ειδικά αν πρόκειται για Spider-Man και Batman). Μέγας κονσολακιας αν και μπήκα στα σκοτεινά μονοπάτια του PC gaming λόγο δουλειάς. Επίσης λατρεύω τα card games με πρώτο και καλύτερο το Yu-Gi-Oh!

Δες επίσης

Γεια σου ρε Blizzard με τα nerf σου!

Ω Θεοί, κανείς μας δεν περίμενε κι άλλα “balance updates” για το Hearthstone, όμως η …