Our StreamersLeague of Legends lore – Η Ιστορία του Urgot

Ένας από τους πολλούς Μήτσους που έχουμε εδώ στο GameLab, ο Χρονόπουλος, εδώ και αρκετούς μήνες έχει ανακαλύψει έναν κόσμο, που οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε να μισούμε (αν βγάζει νόημα αυτή η έκφραση). Φυσικά και αναφερόμαστε στον κόσμο του League of Legeds. Ο οποίος όμως, αν κάτσει κάποιος και τον ψάξει πιο βαθιά, θα ανακαλύψει ότι κάτω από ένα, κατά γενική ομολογία, τοξικό community, βρίσκεται μια πολύ ενδιαφέρουσα μυθολογία, με χαρακτήρες με ιδιαίτερα backrounds. Τα οποία είναι και αυτά που θα αναλύσει ο JC στα βίντεο του. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ταξίδια σε όλες τις γωνιές της Runeterra, από τα παγωμένα βουνά του Freljord, μέχρι το μυστηριώδες σύμπλεγμα νησιών των Shadow Isles. Όπου όλα έχουν πολλές ιστορίες να μας πουν, μέσω των χαρακτήρων που κατοικούν εκεί.

Άλλον ένα χαρακτήρα από την Noxus θα δούμε σήμερα, αλλά δεν θα φύγουμε από την Zaun, μιας και πλέον, ο Urgot ζει, και μάλλον ακμάζει, εκεί. Όμως ο Urgot δεν ήταν πάντα αυτό το πλάσμα που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Zaun, το οποίο σπέρνει τον φόβο και την καταστροφή στο πέρασμά του. Ο Urgot ξεκίνησε ως ένας δήμιος της Noxus, ο οποίος όμως γρήγορα κατάφερε και ανέβηκε στην ιεραρχία, έχοντας πάντα το μότο, “Μόνο οι ισχυροί αξίζουν να ζουν”, κάτι που σαν ιδεολογία ήταν υπερβολικό, ακόμα και για την νοοτροπία της αυτοκρατορίας της Noxus. Όμως ο Urgot είχε αρχίσει να βρίσκει αρκετούς ομοϊδεάτες και κατά συνέπεια είχε αρχίσει να αυξάνει και την επιρροή και την δύναμή του. Κάτι το οποίο ανάγκασε τον σφετεριστή Swain να τον παραπλανήσει και να τον στείλει σε μια αποστολή/παγίδα στην πόλη Zaun, ούτως ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει χωρίς το εμπόδιο του Urgot, ο οποίος ήταν πιστός στον αυτοκράτορα, το πραξικόπημά του. Ο Urgot λοιπόν βρέθηκε αιχμάλωτος στα chemtech ορυχεία στα έγκατα του Zaun. Εκεί ο Urgot υπέμεινε τα βασανιστήρια, ζώντας ως σκλάβος, χωρίς ούτε ένα παράπονο, γνωρίζοντας πως το τέλος του ήταν κοντά. Όμως θα το συναντούσε σαν ένας γνήσιος κάτοικος της αυτοκρατορίας του Noxus, με το κεφάλι ψηλά. Γενικά ο Λάκκος, το μέρος στο οποίο βρισκόταν εγκλωβισμένος ο Urgot, τον δίδαξαν πολλά. όπως επίσης του παρείχαν και αρκετές γνώσεις, καθώς οι μελλοθάνατοι, πριν τα τελευταία τους λεπτά, μιλούσανε πολύ. Ο Λάκκος γενικά τον είχε κάνει ισχυρότερο από ποτέ, κάτι το οποίο φάνηκε και την ώρα που τον πήρανε για το τελευταίο του βασανιστήριο. Εκεί άρχισε να γελάει, καθώς ο πόνος που του προξενούσαν δεν ήταν τίποτα σε σχέση με όλα αυτά που είχε αντέξει τόσο καιρό. Και το γέλιο του ήταν αφορμή για να ξεσπάσει εξέγερση από τους άλλους σκλάβους, με αποτέλεσμα το ορυχείο-φυλακή, να καταλήξει στο χάος, με τον Urgot πλέον να παίρνει τον έλεγχο του. Θέλοντας να γίνει ακόμα πιο δυνατός, ο Urgot άρχισε να αφαιρεί τα αδύνατα κομμάτια του σώματός του, αντικαθιστώντας τα με άλλα μηχανικά κομμάτια. Παράλληλα, άρχισε να κηρύττει την πραγματική φύση της δύναμης, αρχίζοντας να αποκτάει και εκεί φανατικούς οπαδούς, ξεκινώντας μια νέα τυραννία, όπου όποιος δεν ακολουθούσε τις διδαχές του, έπεφτε νεκρός στα πόδια του. Έφτασε μάλιστα και στο σημείο να χαρακτηριστεί και ως σωτήρας. Εν τω μεταξύ, έχοντας ένα νέο σώμα και νέους ακόλουθους, ο Urgot σταμάτησε να ενδιαφέρετε για την αυτοκρατορία της Noxus, θεωρώντας πως η δύναμή της δεν ήταν ο τρόπος που λειτουργεί, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι, τους οποίους φυσικά και θεωρούσε αδύναμους, άρα λοιπόν και ασήμαντους. Πλέον ο ίδιος, παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει για να τον φυλακίσουν, βρίσκεται στον υπόκοσμο του Zaun συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερους ακόλουθους, τους οποίους χρησιμοποιεί για τα δικά του συμφέροντα.

Διαβάστε ακόμη:

League of Legends lore – Η Ιστορία του Ekko

League of Legends lore – Η Ιστορία της Syndra

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Football Manager 2023 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ #05

Είναι γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία, εδώ και μερικά χρόνια έχει αποφασίσει να “σπρώξει” αρκετά …