Our StreamersΔύο νέες σειρές προϊόντων της Logitech που θα σας βοηθήσουν στις καθημερινές σας ασχολίες

Είναι γεγονός πως μέσα στα προηγούμενα χρόνια, κυρίως λόγω της πανδημίας, πολλά άτομα αναγκάστηκαν να περνάνε σχεδόν όλη τη μέρα τους μέσα στα σπίτια τους, αυξάνοντας τα ποσοστά της τηλεργασίας και γενικά της επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, με την χρήση κάποιας webcam και ακουστικών. Βέβαια, αρκετές ήταν οι φορές που είτε ο δικός μας εξοπλισμός, είτε των συνομιλητών μας δεν μας έκανε τη ζωή εύκολη, χαλώντας την ποιότητα, είτε του ήχου, είτε της εικόνας και κατ’ επέκταση και την ίδια την εμπειρία της επικοινωνίας.

Η Logitech λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις συνθήκες, παρουσιάζοντας δύο νέες σειρές προϊόντων, τις webcams Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe, προϊόντα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, είτε αυτό είναι η εργασία από το σπίτι τους, είτε η ψυχαγωγία, όπως διάφορα gaming sessions και κλήσεις με τους φίλους σας.

Η σειρά Brio 500 δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας, επιλύοντας τις πιο κοινές προκλήσεις που συναντούμε σε μια τηλεδιάσκεψη. Με τη νέα λειτουργία Show Mode διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή άλλων φυσικών αντικειμένων στο γραφείο, ενώ με ένα καινοτόμο σύστημα στήριξης και ενσωματωμένο αισθητήρα επιτρέπει στους χρήστες να κλίνουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάσουν σε αντικείμενα, με τη Brio να αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να αποδώσει τον σωστό προσανατολισμό σε βιντεοκλήσεις.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία RightSight (ενεργοποιείται μέσω του λογισμικού Logi Tune) μπορεί να κεντράρει αυτόματα τον χρήστη, ακόμα και όταν μετακινείται, ενώ άλλες ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως το RightLight 4, διορθώνουν αυτόματα τον χαμηλό φωτισμό.

Όπως είναι λογικό η σειρά Brio 500 καλύπτει το οπτικό κομμάτι, έτσι, για την ολοκλήρωση μιας ποιοτικής εμπειρίας στην επικοινωνία, η Logitech παρουσίασε και τη νέα σειρά ακουστικών Zone Vibe τα οποία θα καλύψουν το κομμάτι του ήχου.

Με κύριο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς ασύρματων ακουστικών να είναι η άνεση τους. Με βάρος μόλις 185 γρ. και σε συνδυασμό με τον αφρό μνήμης και το μαλακό πλεκτό ύφασμα, μπορούν να προσφέρουν πολλές ώρες χρήσης χωρίς καμία ενόχληση.

Επιπλέον, τα 40mm ηχεία τους, προσφέρουν γεμάτο, πλούσιο ήχο σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ μπορείτε να κινήστε ελεύθερα στο γραφείο ή στο σπίτι σας. Ακόμα, τα νέα αυτά ακουστικά είναι και αρκετά εύκολα στη χρήση, με τα χειριστήρια να είναι τοποθετημένα στις δύο πλευρές των ακουστικών, για αναπαραγωγή και παύση μουσικής, έναρξη και τερματισμό κλήσεων, ρύθμιση έντασης ήχου και σύζευξη, ενώ παράλληλα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο μπαίνει σε σίγαση με αναδίπλωση και τεχνολογία εξάλειψης θορύβου που ελαχιστοποιεί τους θορύβους στο παρασκήνιο ώστε να ακούγεστε καθαρά.

Τα μοντέλα των δύο νέων αυτών σειρών της Logitech είναι συμβατά με τα περισσότερα προγράμματα ομιλίας, ενώ δεν χρειάζεται η εγκατάσταση περεταίρω λογισμικών για να λειτουργήσουν. Απλά τα συνδέετε και τα χρησιμοποιείτε.

Τέλος, να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά χρώματα, για να διαλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ, ενώ όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Logitech, έτσι κι αυτά είναι πιστοποιημένα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος άνθρακα των προϊόντων έχει μηδενιστεί λόγω της επένδυσης της Logitech σε έργα αντιστάθμισης και απομάκρυνσης άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη των Brio 500 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό συσκευασίας: 68% για τον γραφίτη και το μαύρο και 54% για το υπόλευκο και το ροζέ, ενώ τα Zone Vibe είναι κατασκευασμένα από τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η σειρά webcam Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022, μέσω του επίσημου site της εταιρίας, αλλά και σε διάφορα ακόμα συνεργαζόμενα με την εταιρία καταστήματα λιανικής, στην τιμή των 145€ για τις webcams Brio 500 και από 125€ μέχρι 145€, ανάλογα με το μοντέλο της σειράς Zone Vibe (Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125) που θα επιλέξετε.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Εξολοθρεύστε τα πάντα που θα βρεθούν στο δρόμο σας στο Bulletstorm VR

Οι People Can Fly και Incuvo αποκάλυψαν το νέο τους VR παιχνίδι με την ονομασία …