Αρχική / Νέα / Δυσοίωνο το μέλλον της Starbreeze

Δυσοίωνο το μέλλον της Starbreeze

Μετά τα πενιχρά έσοδα που έφερε στα ταμεία της εταιρίας, Starbreeze, ίσως το πιο βαρύ «όπλο» της, το Overkill’s The Walking Dead, είχαμε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος CEO της, Anderson Klint.

Ο Klint είχε την θέση του CEO της Σουηδικής εταιρίας από το 2013 και ουσιαστικά ήταν το δικό του πλάνο που δεν απέδωσε εν τέλει, οδηγώντας τώρα την εταιρία στο χείλος της χρεωκοπίας.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Mikael Nermark. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στην συγκεκριμένη θέση, μιας και το 2011 είχε αναλάβει πάλι να καλύψει το τότε κενό που είχε παρουσιαστεί στην θέση του CEO.

Ο πρόεδρος της Starbreeze, Michael Hjorth, δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα:

Σε αυτή τη φάση, η Starbreeze χρειάζεται μια νέα ηγεσία και για αυτό το λόγο ζητήσαμε από τον Mikael Nermark να αναλάβει την θέση, έχοντας την πλήρη υποστήριξη μας. Ο Nermark θα αναλάβει την διαχείριση της επιχείρησης, με σκοπό την ανάκαμψη της. Κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του η εταιρία εξελίχτηκε στον χώρο της ανάπτυξης των παιχνιδιών.

Επιπλέον, η Starbreeze, εντάχθηκε στο Stockholm District Court, με σκοπό, μέσω αυτού, να μπορέσει να συνεχίσει να πληρώνει το προσωπικό της. Το Stockholm District Court βοηθάει και έχει βοηθήσει αρκετές Σουηδικές εταιρίες που έχουν φτάσει σε παρόμοιες καταστάσεις.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …