Ανακοινώσεις
Αρχική / Νέα / Event για την γιορτή των ερωτευμένων στο Fortnite

Event για την γιορτή των ερωτευμένων στο Fortnite

Η γιορτή των ερωτευμένων βρίσκεται προ των πυλών και πολλοί fans του Fortnite αναρωτιούνται, πώς το τεραστίου δημοτικότητας παιχνίδι θα γιορτάσει αυτή την ρομαντική μέρα.

Τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε, με τους δημιουργούς του παιχνιδιού επισήμως να ανακοινώνουν το ειδικόShare the Loveevent.

 

Ξεκινώντας από χθες (8 Φεβρουαρίου) μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου το #ShareTheLove event, φέρνει νέα έπαθλα και δοκιμασίες για τους παίκτες του δημοφιλούς Battle Royale παιχνιδιού.

Τι θα εμπεριέχει το Valentine event;

Αν και το event τεχνικά έχει ξεκινήσει, ενδεχομένως να μην δείτε τους καρπούς των κόπων σας να ανταμείβονται, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, όταν το update v7.40 να κυκλοφορήσει στο Fortnite.

Αλλά μην πτοείστε, η Epic διαβεβαιώνει τους fans ότι θα διατηρήσει την πρόοδο όλων. Ό,τι και να ξεκλειδώσετε από τώρα και μέχρι το επερχόμενο update, θα είναι διαθέσιμο και μετά το update.

Το πιο δελεαστικό στο #ShareTheLove event είναι αδιαμφισβήτητα οι νέες δοκιμασίες που θα κυκλοφορήσουν με το update v7.40.

Αν τελειώσετε και με τις 10 δοκιμασίες της εβδομάδας και ψάχνετε για κάτι παραπάνω, μην αγχώνεστε η Epic θα είναι εκεί για σας.

Ολοκληρώστε τις νέες δοκιμασίες μέχρι το τέλος της Season 7 (αναμένεται να τελειώσει στις 27 Φεβρουαρίου) για να ξεκλειδώσετε τα πέντε νέα έπαθλα, συμπεριλαμβανομένου και του Valentine Wrap and Vines Contrail.

Οι ιδιοκτήτες του Battle Pass έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσουν αποκλειστικό loot, με έπαθλα όπως τα outfit The Tog, Powder και Onesie.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, το παιχνίδι θα τρέχει επίσης εορταστικό double XP weekends, όπου οι πόντοι εμπειρίας που θα κερδίζετε θα διπλασιάζονται για περιορισμένο χρόνο.

Όλοι οι παίκτες θα κερδίσουν το διπλάσιο XP τα σαββατοκύριακα από τις 15 μέχρι τις 17 και από τις 22 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, δίνοντας σας την πολύτιμη δυνατότητα να ανεβάσετε level το Battle Pass σας πριν τελειώσει η σεζόν.

Καιρός για λίγο υγιή ανταγωνισμό

Για εκείνους που θέλουν να παίξουν Fortnite σε λίγο πιο competitive επίπεδο, ή απλά να θέλουν να κάνουν λίγο φιγούρα για τα Battle Royale skills τους, η Epic θα τρέχει το Share the Love Competitive Series σαν μέρος του event.

Αρκετά βαθμολογημένα matches θα τρέχουν το σαββατοκύριακο 9 με 10 Φεβρουαρίου, και οι κορυφαίοι παίκτες θα μπαίνουν κατευθείαν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Θα υπάρχουν και μερικά νέα χαρακτηριστικά στη δομή του τουρνουά καθ’ όλη την διάρκεια του Share the Love Competitive Series με περισσότερα πράγματα να ξεκλειδώνονται με το νέο update v7.40.

Ο διαγωνισμός θα χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες (Open Division, Prospect Division, Contender Division, Champion Division), και θα τρέχουν όλες ταυτόχρονα κάθε μέρα.

Η πρόσβαση στην επόμενη κατηγορία ξεκλειδώνεται κερδίζοντας ένα pin.

Αυτοί που θα καταφέρουν να φτάσουν να κερδίσουν ένα pin κατά τη διάρκεια του Champion Division θα ξεκλειδώσουν την πρόσβασή τους στα τελικά του Champion Division Finals που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Λίγη αγάπη και για τους δημιουργικούς παίκτες

Το Creative mode του παιχνιδιού, που αφήνει τους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους χάρτη και δοκιμασίες και να το μοιραστούν με τους φίλους τους, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα από την στιγμή που κυκλοφόρησε και η Epic δίνει στους fans την δυνατότητα να «μοιραστούν την αγάπη» με τους αγαπημένους δημιουργούς.

Οι παίκτες που υποστηρίζουν έναν δημιουργό ή βάζουν έναν Creator Code μεταξύ 8 και 22 Φεβρουαρίου θα δεχτούν ένα δωρεάν Cuddle Hearts Wrap όταν θα κυκλοφορήσει το νέο update v7.40. «Μην ανησυχείτε, κρατάμε λογαριασμό», ανέφερε η Epic.

Η εταιρεία θα εισάγει και ένα εναλλασσόμενο σετ νησιών που δημιουργήθηκε από την κοινότητα του Fortnite Creative, το “Featured Island Frenzy” θα ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει στις 22 Φεβρουαρίου.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η Aloy στο Monster Hunter World

Μέσω του νέου expansion που ανακοινώθηκε, το Iceborne. Η Capcom ανακοίνωσε το νέο expansion για …