Our StreamersH AOC ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας τις νέες οθόνες της σειράς V5

Σε λίγες μέρες, (δυστυχώς ή ευτυχώς) αφήνουμε πίσω μας το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουμε όλοι μας αρχίσει να ετοιμαζόμαστε για την νέα σεζόν που έρχεται. Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά, είτε το κομμάτι της εκπαίδευσης, είτε το οτιδήποτε. Και φαίνεται πως και η AOC, είναι στην ίδια φάση, παρουσιάζοντας τρεις νέες οθόνες της σειράς V5.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες οθόνες είναι οι 24V5CW, Q27V5CW και CU34V5CW, όπου το κύριο κοινό χαρακτηριστικό τους, εκτός της ποιότητας που φέρει η υπογραφή της AOC, είναι η ενσωματωμένη, 2MP κάμερα που περιέχουν (με υποστήριξη Windows Hello και την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για γρήγορες συνδέσεις στα προφίλ σας), κάνοντας έτσι τις οθόνες αυτές το καλύτερο εργαλείο για όσους πρόκειται να χρησιμοποιούν βιντεοκλήσεις στις ασχολίες τους, είτε αυτό λέγεται τηλεκπαίδευση, είτε επαγγελματικά meeting, είτε ακόμα και gaming συνεδρίες.

Εκτός όμως της κάμερας, οι τρεις νέες οθόνες της AOC μοιράζονται και κάποια ακόμα κοινά γνωρίσματα, όπως τις λεπτές, 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο οθόνες, την εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους, κλίσης και περιστροφής (με τις οθόνες των 24’’ και των 27’’ να έχουν τη δυνατότητα και κατακόρυφης περιστροφής) και την ευέλικτη συνδεσιμότητα USB-C που προσφέρει παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία διαφόρων άλλων συσκευών. Επιπλέον, όλες τους ακολουθούν το ξεχωριστό design της σειράς V5, το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται να φέρει μια ανάλαφρη και σύγχρονη εμφάνιση στον χώρο σας.

Πάμε όμως τώρα, να δούμε λίγο τις τρεις αυτές οθόνες ξεχωριστά, και το τι μπορούν να προσφέρουν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η AOC.

Η 34’’ ultrawide CU34V5CW προσφέρει τη μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης χάρη στο κυρτό VA panel, του οποίου η καμπυλότητα 1500R βελτιώνει την ορατότητα προς τις άκρες και αυξάνει τη βύθιση σε παιχνίδια και ταινίες. Μια ευκρινής και λεπτομερής ανάλυση UWQHD (3440×1440 pixels) αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του οριζόντιου τμήματος, επιτρέποντας στην οθόνη να προβάλει 3 με 4 παράθυρα δίπλα-δίπλα. Με βαθιά και πλούσια αναλογία αντίθεσης 3000:1 και κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 21:9, η παρακολούθηση ταινιών στη συγκεκριμένη οθόνη γίνεται απόλαυση, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 100 Hz, η υποστήριξη AMDFreeSync και ο χαμηλός χρόνος απόκρισης (1 msMPRT, 4 msGtG) υποδεικνύουν την ικανότητα της CU34V5CW να προσφέρει υψηλής ποιότητας gaming εμπειρία. H CU34V5CW ακόμα υποστηρίζει τους τρόπους λειτουργίας Picture-in-Picture (PiP) και Picture-by-Picture (PbP) για ταυτόχρονη εμφάνιση δύο παραθύρων.

CU34V5CW

Η 27’’ Q27V5CW διαθέτει ένα IPSpanel με ανάλυση QHD (2560×1440), προσφέροντας την ιδανική πυκνότητα pixel σε αυτό το μέγεθος. Ο ρυθμός ανανέωσης 75 Hz παρουσιάζει βελτίωση στην ευκρίνεια κίνησης συγκριτικά με τα μοντέλα με ρυθμό 60 Hz, καθώς και ευρείες οπτικές γωνίες (178°/178°) και χρωματική ακρίβεια (126% sRGB, 105% AdobeRGB, 98% DCI-P3).

AOC Q27V5CW

Οι μικρότερες οθόνες 24″ 24V5CW, προσφέρουν όλη τη λειτουργικότητα των “μεγαλύτερων αδερφών” τους σε μικρότερο μέγεθος 24 ιντσών αφού διαθέτουν ζωντανό IPS panel με πλούσια και ακριβή χρώματα, ανάλυση FHD (1920×1080) και ρυθμό ανανέωσης 75 Hz. Καθώς είναι η πιο προσιτή από αυτή την ομάδα των οθονών, η 24V5CW προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική στις οθόνες φορητών υπολογιστών.

Οι οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες από την AOC, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 319€ για την 24V5CW, τα 429€ για την Q27V5CW και τα 609€ CU34V5CW.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Η Amazon ετοιμάζει μια Tomb Raider σειρά

Οι περιπέτειες της Lara Croft στην μεγάλη οθόνη, αρχικά με τα Tomb Raider της Angelina …