Our StreamersH Logitech G αφήνει πίσω της τα κλασσικά σχέδια και παρουσιάζει την νέα σειρά Aurora

Θέλοντας να προσφέρει κάτι καινούριο στην αγορά, η Logitech G κυκλοφόρησε την νέα της σειρά προϊόντων με την ονομασία Aurora. Μια σειρά η οποία απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες gamers, αλλά και σε όσους θέλουν να διαφέρουν, ξεφεύγοντας από τα κλασσικά στυλ που έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό.

Η σειρά αυτή, αποτελείται από τα ασύρματα ακουστικά G735, το ασύρματο πληκτρολόγιο G715, το πληκτρολόγιο G713 και το ασύρματο ποντίκι G705, όπου σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εταιρία, η νέα συλλογή σχεδιάστηκε καλύπτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων gamers, ενώ παράλληλα απευθύνεται σε όλους τους παίκτες που αναζητούν έναν «παιχνιδιάρικο» σχεδιασμό και μια προσεκτικά σχεδιασμένη εμπειρία.

Τα προϊόντα της σειράς Aurora, εκτός από τον καθορισμένο σχεδιασμό και την ξεχωριστή αισθητική τους, περιλαμβάνουν επίσης τις προηγμένες τεχνολογίες της Logitech G για gaming, όπως η ασύρματη τεχνολογία υψηλής απόδοσης LIGHTSPEED και η τεχνολογία μικροφώνου Blue VO!CE, καθιστώντας τα έτσι τα ιδανικά εργαλεία για ατελείωτο gaming.

Η συλλογή Aurora σχεδιάστηκε βασιζόμενη στις γνώμες των γυναικών παικτών της κοινότητας  και υλοποιήθηκε από μια ομάδα αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες ηγέτες στον χώρο της καινοτομίας, του σχεδιασμού, της μηχανικής και του μάρκετινγκ στην Logitech. Η συλλογή δημιουργήθηκε για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες ενός υπό-εκπροσωπούμενου κοινού παικτών και για να επαναπροσδιορίσει το μέλλον του gaming, ενώ δημιουργήθηκε έχοντας σαν γνώμονα 3 βασικές αρχές, την άνεση, την προσιτότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Για την δημιουργία των προϊόντων της σειράς Aurora, μίλησε η TIffany Beers, Επικεφαλής Καινοτομίας Παιχνιδιών στη Logitech G, δηλώνοντας:

Η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια συλλογή εξοπλισμού gaming που περιλαμβάνει όλα τα  φύλα, μας επέτρεψε να αφήσουμε στην άκρη παλιές ιδέες και πραγματικά να θέσουμε στον εαυτό μας μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με τη δική μας αγάπη για το παιχνίδι. Στο πλαίσιο της προσπάθειας σχεδιασμού που απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες gamers, πετύχαμε όχι μόνο αυτό, αλλά δημιουργήσαμε μια συλλογή που ελπίζουμε ότι έχει νόημα για ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό παικτών πέρα από το φύλο και τα στερεότυπα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συλλογή Aurora και αυτό που αντιπροσωπεύει.

Πάμε όμως τώρα να δούμε μερικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα ξεχωριστά, σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου που στάλθηκε από την εταιρία.

Ασύρματα Ακουστικά Gaming G735

Με φινίρισμα White Mist, φωτισμό RGB και μίξη διπλού ήχου στο αυτί, τα G735 αποτελούν μια ευέλικτη επιλογή για κάθε παίκτη. Το G735 είναι το πρώτο σετ μικροφώνου-ακουστικών Logitech με την τεχνολογία μικροφώνου Blue VO!CE η οποία έχει ειδικά χαρακτηριστικά για την ειδική διαμόρφωση της φωνής ενός παίκτη και έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τις προτιμώμενες ρυθμίσεις  ήχου στο G Hub και απευθείας στο ακουστικό. Τα ασύρματα gaming ακουστικά με μικρόφωνο G735 μεγιστοποιούν, επίσης, την άνεση για όλους τους παίκτες και υποστηρίζουν μικρότερα μεγέθη κεφαλής. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μεγάλες περιόδους παιχνιδιού με διάρκεια ζωής μπαταρίας 56+ ωρών (χωρίς φωτισμό) και να βιώσουν ασύρματη ελευθερία μέσω της βραβευμένης ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G και της συνδεσιμότητας Bluetooth.

Μηχανικά Πληκτρολόγια Gaming G715 και G713

Το ασύρματο πληκτρολόγιο gaming G715 και το πληκτρολόγιο gaming G713 προσφέρουν ατμόσφαιρα χαμηλών τόνων με υψηλή απόδοση πληκτρολόγησης, ώστε οι παίκτες να μπορούν να εκφραστούν όπως θέλουν και να παίξουν με τον δικό τους τρόπο. Η συμπαγής διάταξη πλήκτρων tenkeyless και το ρυθμιζόμενο ύψος εξασφαλίζουν άνεση όλη την ημέρα.  Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει 25 ώρες αδιάκοπου παιχνιδιού και ασύρματη συνδεσιμότητα LIGHTSPEED ή συνδεσιμότητα Bluetooth. Και τα δύο πληκτρολόγια συμπεριλαμβάνουν στήριγμα χεριού για άνεση όλη την ημέρα.

Ασύρματο Ποντίκι Gaming G705

Το ασύρματο ποντίκι gaming G705 είναι ειδικά κατασκευασμένο για μικρότερα χέρια με συμπαγή εφαρμογή και προηγμένη τεχνολογία ειδικά για παιχνίδια. Με βάρος μόλις 85 γραμμάρια, το G705 έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ελαφρύ και να έχει απόδοση μεγάλης διάρκειας. Με αισθητήρα ειδικά για gaming, ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED με εξαιρετική απόκριση, συνδεσιμότητα Bluetooth και ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί αλλαγής DPI, οι παίκτες μπορούν να παίξουν με τον καλύτερό δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, εκτός των προϊόντων αυτών, η σειρά Aurora περιέχει και διάφορα άλλα αξεσουάρ, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή τους, όπως για παράδειγμα άλλου χρώματος κλιπς για τα πλήκτρα, μαξιλαράκια για τα ακουστικά και υποστηρίγματα χεριού σε σχήμα σύννεφου.

Τέλος να αναφέρουμε πως, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας, έτσι και η σειρά Aurora είναι κατασκευασμένη με υλικά ουδέτερα ως προς τον άνθρακα, ενώ τα προϊόντα περιλαμβάνουν ανακυκλωμένο περιεχόμενο συσκευασιών και η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση FSC TM-certified.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι διαθέσιμα στο επίσημο site της εταιρίας, αλλά και σε διάφορα συνεργαζόμενα με την εταιρία καταστήματα λιανικής, σε τιμές που κυμαίνονται από 239€ έως 149,99€, ανάλογα με το προϊόν.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Το pre order του νέου WRC Generations προσφέρει ένα ιστορικό αγωνιστικό αμάξι

Το WRC Generations είναι το νέο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την KT Racing και εκδόθηκε …