Αρχική / Νέα / Η συνέχεια του Warframe φαίνεται επική

Η συνέχεια του Warframe φαίνεται επική

Το Warframe κυκλοφόρησε το 2013 και από τότε είναι σαν να παίζεις ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του TennoCon λοιπόν, η δημιουργός εταιρία Digital Extremes, μας παρουσίασε τα πλάνα που έχουν για το Warframe για το 2019 και μετά.

Και μόνο το νέο Intro του παιχνιδιού, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, Uncharted, Black Mirror) να μας έδειχναν, λογικά θα είχαν κερδίσει το ενδιαφέρων αρκετών, παιχτών και μη.

Είχαμε και το βίντεο για το νέο περιεχόμενο του παιχνιδιού, που μας εισάγει σε έναν νέο κόσμο/ιστορία, με την ονομασία, The Duviri Paradox.

Βέβαια οι δημιουργοί δεν έμειναν, ευτυχώς, μόνο εκεί, παρουσιάζοντας μας την νέα επιλογή που θα προστεθεί στο παιχνίδι, που αφορά τις μάχες με διαστημόπλοια, σε ένα χορταστικό βίντεο, περίπου 44 λεπτών.

Η νέα αυτή επιλογή θα ονομάζεται Empyrean και οι παίχτες που θα απαρτίζουν το πλήρωμα του κάθε σκάφους, θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους κατά την διάρκεια της μάχης. Ακόμα, θα υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε μια άλλη ομάδα, η οποία θα κάνει αποστολές σε κάποιον κοντινό πλανήτη, η οποία ανάλογα με την πρόοδό της θα παρέχει κάποια bonus στη μάχη.

Μετά από όλα αυτά, περιμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα, για το πότε θα γίνουν διαθέσιμα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα νέα καλούδια, σε PC, PS4, Xbox One και Switch.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Νέο βίντεο για το Microsoft Flight Simulator

Κατά την διάρκεια της X019, η Microsoft μας έδειξε ένα νέο βίντεο, για το επερχόμενο …