Our StreamersΜικρότερα θα είναι σε διάρκεια τα φετινά The Game Awards

Σε μια μίνι συνέντευξη που έδωσε ο διοργανωτής/παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley, στο Twitter, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η φετινή διοργάνωση, η οποία πρόκειται να γίνει σε λίγες μέρες, θα είναι αισθητά πιο μικρή από αυτές των προηγούμενων ετών.

Τόσο σε διάρκεια, αλλά όσο και σε ποσότητα.

Αναφορικά με την διάρκεια, αυτό θα οφείλεται κυρίως στην έλλειψη πολλών διαφημίσεων, οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια “τράβαγαν” αρκετά σε διάρκεια. Επιπλέον, η μικρότερη χρονική διάρκεια θα έχει να κάνει και με το δεύτερο σκέλος των λεγόμενων του Geoff, μιας και φέτος θα είναι λιγότερα τα παιχνίδια και οι εταιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του σόου.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα είναι μια “φτωχή” βραδιά. Καθώς, εκτός των βραβείων για τα καλύτερα παιχνίδια της κάθε διαθέσιμης κατηγορίας, θα έχουμε και αρκετές ανακοινώσεις. Απλά όχι τόσες όσες είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Πάνω σε αυτό, τοποθετήθηκε ο Geoff Keighley, λέγοντας:

Δεν θα πω τίποτα μέχρι να τελειώσουμε τις επίσημες πρόβες μας. Αλλά πιστεύουμε ότι το σόου θα είναι πολύ πιο σύντομο συγκριτικά με άλλες χρονιές. Σίγουρα έχουμε μειώσει σημαντικά τον χρόνο, αναφορικά με τη διάρκεια. Επίσης θα υπάρχουν λιγότερες ανακοινώσεις παιχνιδιών, αλλά και ακόμα λιγότερες που θα αφορούν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια. Στον αντίποδα θα έχουμε κάποιες μεγάλες και σημαντικές ανακοινώσεις, καθώς συμμετέχουν κάποια από τα πραγματικά μεγάλα και εκπληκτικά gaming studios από όλο τον κόσμο. Θα υπάρχουν στη διοργάνωση κάποια μεγάλα παιχνίδια που είναι έτοιμα φέτος και θα τα δείξουμε σε όλο το κόσμο που θα παρακολουθήσει το show μας. Για αυτόν τον συνδυασμό όλων αυτών, είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε τα φετινά The Game Awards.

Σε γενικά πλαίσια, αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότερες εταιρίες αποφασίζουν να κάνουν τα δικά τους events ή παρουσιάσεις μέσω ζωντανών προγραμμάτων, όταν είναι έτοιμες να μοιραστούν λεπτομέρειες για τα παιχνίδια ή και τα project τους. Πρόσφατα μεγάλα παραδείγματα είναι η παρουσίαση της CD Project Red, όπου μας αποκάλυψε το μέλλον του κόσμου του The Witcher, αλλά και το show της Konami, όπου μας έδωσε έναν σκασμό νέα γύρω από το franchise του Silent Hill.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι παιχνίδια που έχουμε ήδη δει/μάθει δεν είναι πιθανό να εμφανιστούν κατά την διάρκεια των βραβείων, δίνοντας στο κοινό νέες πληροφορίες για αυτά.

Όπως και να έχει, πλέον έχουμε αρχίσει για τα καλά την αντίστροφη μέτρηση, μέχρι την έναρξη, ενός εκ των μεγαλύτερων events της gaming βιομηχανίας. Όπου πρόκειται να δούμε τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε, αλλά και να έχουμε την ελπίδα ότι μπορεί στο τέλος της βραδιάς να είμαστε κατά ένα Steam Deck πλουσιότεροι.

Διαβάστε ακόμη:

Το Hello Engineer θα κάνει την εμφάνισή του στο Steam μέσα στο νέο έτος

Νέο DLC για το Winter Resort Simulation 2

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Τα cheat codes του κλασικού GoldenEye δεν δουλεύουν στο Xbox

Επειδή η φράση “cheat code” ή cheatάκι μπορεί να είναι άγνωστη σε πολλούς από εσάς …