Our StreamersΜουσικός διαγωνισμός από την THQ Nordic για το νέο της παιχνίδι Expeditions: Rome

Πριν από μερικούς μήνες, η THQ Nordic, ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου της παιχνιδιού της σειράς Expeditions, με την ονομασία, Expeditions: Rome.

Το παιχνίδι, θα ακολουθεί το μοτίβο των υπολοίπων παιχνιδιών της σειράς, μόνο που αυτή τη φορά, θα έχουμε τον ρόλο του Legatus, του οποίου ο πατέρας δολοφονείται από έναν άγνωστο ακόμα πολιτικό αντίπαλο, με αποτέλεσμα να πρέπει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, να βρει καταφύγιο μέσω της στρατιωτικής δύναμης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εκεί θα αρχίσει να παίρνει μέρος σε διάφορες πολεμικές εκστρατείες, με σκοπό να μείνει εκτός Ρώμης για να είναι ασφαλής. Από εκεί όμως, έχει σκοπό να επιστρέψει, και να διεκδικήσει ό,τι του κλάπηκε.

Και πάμε στο κύριο θέμα μας τώρα. Η εταιρία που έχει αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού, η Logic Artists, έχει δώσει μεγάλη βάση στο μουσικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έτσι, ανέθεσε τη σύνθεση των μουσικών κομματιών στον συνθέτη Thomas Farnon, ο οποίος έχει αναλάβει την μουσική επένδυση αρκετών ταινιών, όπως για παράδειγμα τα Wonder Woman και The Dark Knight Rises, αλλά και παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα το Assassin’s Creed 3 και φυσικά του Expeditions: Rome, στο οποίο συμμετείχαν δύο ορχήστρες, με πάνω από 130 μουσικούς, προσφέροντας πάνω από 75 λεπτά μουσικής.

Θέλοντας λοιπόν να μας δείξουν το πόσο μεγάλη βάση δίνουν στο μουσικό κομμάτι, οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μικρό μουσικό διαγωνισμό για το κοινό τους, στον οποίο μπορεί να συμμετέχει ο καθένας. Βέβαια, θέλοντας να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαλέξουν ένα από τα μουσικά κομμάτια που θα περιέχει το παιχνίδι, και να δημιουργήσουν μια δικιά τους διασκευή.

Για να πάρετε μέρος, θα πρέπει αρχικά να κατεβάσετε τις τρεις μουσικές παρτιτούρες, στη συνέχεια να συνθέσετε τη δικιά σας δημιουργία και να την ανεβάσετε δημόσια σε κάποια πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα το YouTube ή το Soundcloud και τέλος, να μπείτε σε ένα από τα τρία social media του παιχνιδιού (Twitter, Discord, Facebook) και να ποστάρετε το αντίστοιχο link, χρησιμοποιώντας το hastag #SoundofRome, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Από κει και μετά, θα προκύψουν τρεις νικητές, έπειτα από αξιολόγηση των μουσικών κομματιών τους από μια επιτροπή της THQ Nordic, οι οποίοι θα ανακοινωθούν, σε ένα ειδικό live που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, στο επίσημο κανάλι του Twitch της εταιρίας.

Οι δύο “μικροί” νικητές θα λάβουν σαν έπαθλο 500 δολάρια, μια υπογεγραμμένη, από τον συνθέτη της μουσικής του παιχνιδιού, κόπια του Expeditions: Rome και έναν κωδικό του παιχνιδιού για το Steam. Από την άλλη, ο “μεγάλος” νικητής, θα λάβει 1.000 δολάρια συν τα άλλα δύο δωράκια που θα πάρουν οι υπόλοιποι.

Τους όρους του διαγωνισμού, μπορείτε να τους βρείτε εδώ και σε περίπτωση που θα ενδιαφερθείτε να δηλώσετε συμμετοχή σας ευχόμαστε καλή τύχη και περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τις δημιουργίες σας.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ένα νέο “αφεντικό” κάνει την εμφάνιση του στο Escape From Tarkov

Νέο περιεχόμενο θα αποκτήσει σύντομα το επιτυχημένο tactical shooter παιχνίδι Escape From Tarkov της Battlestate …