Αρχική / Νέα / O “dog” ο μεγάλος νικητής του Masters Tour

O “dog” ο μεγάλος νικητής του Masters Tour

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Masters Tour που έγινε στο Las Vegas, ο αμερικανικής καταγωγής “dog” πέραν από τον τίτλο, έφυγε και κατά 100 χιλιάδες δολάρια πλουσιότερος.

Μιας και αυτό ήταν το χρηματικό έπαθλο για την πρώτη θέση, κάτι που μας δείχνει το πόσο αυξάνεται η αίγλη των e-Sports και φυσικά και τα ανάλογα έπαθλα.

Ο “dog”, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας των Team Liquid, νίκησε τον “Gallon”, των GamersOrigin, στον μεγάλο τελικό, με σκορ 3-1. Όπου μπορεί ο Gallon, να μην κατάφερε να νικήσει τον dog, έφυγε όμως και αυτός βάζοντας στην τσέπη του το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων.

Και οι δύο, για να φτάσουν στον τελικό, έπρεπε να περάσουν από άλλους δύο πολύ καλούς παίχτες του Hearthstone, ο μεν dog τον “tom60229”, ο δε Gallon τον “posesi”, με σκορ 2-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Από την άλλη, δυστυχώς ο “Fenomeno”, ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος πέρασε στην τελική φάση του Top 8, έκανε δύο ήττες στην φάση των ομίλων και έτσι αποχαιρέτησε το τουρνουά, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά.

Με κίνδυνο να γίνουμε γραφικοί, θα πούμε για ακόμη μια φορά ότι όποιος πιστεύει ότι αυτό που έκαναν όλα τα παιδιά είναι εύκολο (πόσο μάλλον όσοι πέρασαν και στις επόμενες φάσεις), δεν έχει ιδέα μάλλον για τι πράγμα μιλάμε ή περιμένουμε να τον/τους δούμε να πρωταγωνιστούν στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν, σε όλους τους συμμετέχοντες, είτε τελείωσαν στην θέση 224, είτε μπήκαν στην τελική οκτάδα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μεγάλη διοργάνωση Hearthstone, ελπίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μια ματιά στο The Forbidden Arts

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Πριν μερικούς μήνες η Stingbot Games μας παρουσίασε …