Ανακοινώσεις
Αρχική / Νέα / Οι λόγοι της απουσίας της Sony από την E3

Οι λόγοι της απουσίας της Sony από την E3

Το ότι η Sony δεν θα εμφανιζόταν στην Ε3 που μας έρχεται το ξέραμε εδώ και μήνες. Τώρα, ήρθε ο πρόεδρος της SIE Worldwide (θυγατρική εταιρία της Sony), Shawn Layden, να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση.

Χωρίς να αναφέρει κάτι για την επόμενη γενιά κονσολών, όπου πολλοί πίστευαν ότι αυτός ήταν και ο λόγος της απουσίας της Sony από την E3, ήταν αρκετά λακωνικός, λέγοντας απλά ότι ο θεσμός της Ε3 είναι αρκετά ξεπερασμένος.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο θεσμός της Ε3 ξεκίνησε σε μια εποχή, πριν την ραγδαία αύξηση του Internet, όπου οι περισσότεροι μάθαιναν τα νέα της βιομηχανίας των παιχνιδιών μέσω περιοδικών. Στην εποχή μας και έχοντας, σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, πρόσβαση στο διαδίκτυο και με τόσες ενημερωτικές σελίδες που υπάρχουν, ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα νέα που υπάρχουν όποια στιγμή θέλει.

Επιπλέον, στην Sony, θεωρούν ότι η περίοδος του Ιουνίου είναι πολύ κοντά στην περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, όπου και εκεί είναι ο στόχος των εταιριών για τις αγορές. Συνεπώς, το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί δεν θεωρείται επαρκές για την δημιουργία των ιδανικότερων στρατηγικών.

Πάνω στο τελευταίο, τόνισε ότι για αυτόν το λόγο θα δώσουν βαρύτητα στο event του Φεβρουαρίου, το Destination PlayStation, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες τους, με σκοπό να μάθουν τα πλάνα για το έτος, που έχει σχεδιάσει η Sony.

Οπότε υπομονή λίγες μέρες για να δούμε αν τελικά τι θα μάθουμε από το Destination PlayStation, αν και υποθέτουμε ότι τα νέα (αν υπάρξουν) για το αναμενόμενο Death Stranding θα έχουν να κάνουν με το 2020, μιας και η πολιτική της Sony είναι πλέον να βγάζει λίγους τίτλους, αλλά μεγάλους.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Η Aloy στο Monster Hunter World

Μέσω του νέου expansion που ανακοινώθηκε, το Iceborne. Η Capcom ανακοίνωσε το νέο expansion για …