Αρχική / Νέα / Πολλά λεφτά από την ΕΑ στον Ninja

Πολλά λεφτά από την ΕΑ στον Ninja

Το ότι οι γνωστοί streamers βγάζουν πολλά λεφτά το ξέραμε. Το ότι αρκετές εταιρίες έχουν αρχίσει να «χρησιμοποιούν» την δημοτικότητα μερικών εξ αυτών και αυτό το ξέραμε.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι ότι πλέον, τα ποσά που παίρνουν οι streamers για να παίξουν/διαφημίσουν το εκάστοτε παιχνίδι, έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν.

Όπως για παράδειγμα, η περίπτωση του Ninja, όπου η EA τον πλήρωσε, σχεδόν, 1 εκ. για να παίξει, Apex Legends.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση για αυτή την συμφωνία από καμία μεριά. Αλλά, τόσο η ΕΑ, έχει δηλώσει ότι γενικά της αρέσουν τέτοιου είδους προωθήσεις (πληρώνοντας streamers όπως ο Ninja, o Shroud κ.α.), καθώς είναι πολύ πιο αποτελεσματικές, αλλά και από μεριάς Ninja ξέρουμε ότι πλέον έχει ελαττώσει δραματικά τα streams του, μιας και από διαφημίσεις και εκμεταλλευόμενος την δημοσιότητα του, βγάζει πολλά περισσότερα.

Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν από τους δύο. Γιατί και ο Ninja βγάζει αρκετά χρήματα με απόλυτα νόμιμο τρόπο, αλλά και η EA πετυχαίνει τους στόχους της με τέτοιες στρατηγικές, που σύμφωνα με ιδικούς αναλυτές η EA έχει βάλει στα ταμία της πάνω από 500 εκ. από αγορές που γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …