Αρχική / Νέα / Συνελήφθη gamer εξαετίας ενός απειλητικού mail

Συνελήφθη gamer εξαετίας ενός απειλητικού mail

Όλοι μας κατά καιρούς, έχουμε βρεθεί σε παιχνίδια, όπου μερικοί παίχτες εκφράζουν τα συναισθήματά τους, κατά κύριο λόγο στους υπόλοιπους παίχτες, με αρκετά άσχημο τρόπο.

Και η αλήθεια είναι ότι οι παίχτες της gaming βιομηχανίας δεν φημίζονται και για την μεγάλη υπομονή τους.

Μερικές φορές όμως, η κατάσταση περνάει στο επόμενο επίπεδο, όπου τελικά, δεν τους φταίνε οι υπόλοιποι παίχτες, αλλά το ίδιο το παιχνίδι και η εταιρία που το έφτιαξε.

Μια τέτοια περίπτωση είχαμε και τώρα, με έναν σαραντάχρονο άντρα, τον Kenichi Hiratsuka, να συλλαμβάνεται τελικά από τις αρμόδιες αρχές, επειδή έστειλε ένα e-mail στην εταιρία Square Enix, ζητώντας της να φτιάξει το παιχνίδι της, άγνωστο ακόμα σε ποιο παιχνίδι αναφερόταν, αλλιώς θα γινόταν ξανά ότι έγινε και με την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Kyoto Animation.

Για όσους δεν θυμούνται, τα γραφεία της Kyoto Animation, έγιναν στόχος εμπρηστικής επίθεσης, στις 18 Ιουλίου, με συνολικά 35 άτομα να χάνουν την ζωή τους. Όπως είναι λογικό, μετά την αναφορά ενός τέτοιου τραγικού γεγονότος, η Square Enix ενημέρωσε τις αρχές και αυτές με την σειρά τους συνέλαβαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τον Hiratsuka.

Ο άντρας, μετά την σύλληψη του δήλωσε ότι έστειλε το mail πάνω στα νευρά της στιγμής επειδή έχασε στο παιχνίδι που έπαιζε.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Τον Μάρτιο η Square Enix είχε αρχίσει να δέχεται αρκετά απειλητικά μηνύματα, κατά την ζωή των εργαζομένων της, από έναν παίχτη, ο οποίος είχε ξοδέψει πάνω από 2,000 δολάρια με σκοπό να βρει ένα αντικείμενο σε ένα παιχνίδι και δεν το έβρισκε ποτέ.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μεγάλη νικήτρια της δεκαετίας η Nintendo

Οδεύουμε σιγά σιγά στην νέα χρονιά και παράλληλα σε μια νέα δεκαετία και έφτασε λοιπόν …