Αρχική / Νέα / Συνεχίζουν τα προβλήματα στο Marvel Strike Force

Συνεχίζουν τα προβλήματα στο Marvel Strike Force

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τότε που αναφέραμε κάποια θεματάκια που είχαν εμφανιστεί στο παιχνίδι της FoxNext, Marvel Strike Force.

Έχοντας λύσει εκείνα τα προβλήματα, για κάποιο διάστημα το παιχνίδι φαινόταν να λειτουργεί κανονικά.

Δυστυχώς, πλέον, έχει κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι.

Όλα άρχισαν, περίπου μια εβδομάδα πριν, όταν μερικοί παίχτες άρχισαν να παραπονιούνται ότι το παιχνίδι πάγωνε ανά τακτά χρονικά σημεία. Κάτι που φαίνεται ότι χειροτέρεψε καθώς, όσο πέρναγαν οι μέρες, τόσοι περισσότεροι παίχτες, άρχισαν να βρίσκονται στην ίδια θέση.

Πλέον, τα παράπονα (και όχι μόνο) είναι αναρίθμητα, ιδικά στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook, μιας και όλοι, σχεδόν, παρουσιάζουν το παιχνίδι ως «unplayable».

Βέβαια, αυτό που φαίνεται να έχει εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους παίχτες, είναι η στάση που κρατάει η FoxNext. Η εταιρία, αντί να αναγνωρίσει το πρόβλημα (όπως ισχυρίζονται μερικοί), συνεχίζει να προμοτάρει τα events που πρόκειται να προστεθούν στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι, τα προβλήματα ξεκίνησαν, από την στιγμή που μπήκε το νέο μεγάλο update του παιχνιδιού, στο οποίο προστέθηκε και το νέο mode, Alliance Wars.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του παιχνιδιού, αυτό το update το σχεδίαζαν πάνω από ένα χρόνο, με σκοπό να αποφύγουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Μάλλον, όταν σε διάστημα μισής ώρας χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση το παιχνίδι τουλάχιστον πέντε φορές, κάτι δεν σχεδίασαν σωστά.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μια ματιά στο The Forbidden Arts

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Πριν μερικούς μήνες η Stingbot Games μας παρουσίασε …