Αρχική / Νέα / Το Destiny 2 “μετακομίζει” στο Steam

Το Destiny 2 “μετακομίζει” στο Steam

Μετά το διαζύγιο των Bungie και Activision, η πρώτη, μάζεψε τα μπογαλάκια της και αποφάσισε να βρει νέα στέγη για το Destiny 2 και το μέλλον της σειράς.

Ανάμεσα στη cross-save λειτουργία και το Shadowkeep expansion, η Bungie ανακοίνωσε την προγραμματισμένη μεταφορά από το Battle.net της Blizzard στην πλατφόρμα του Steam.

Η μεταφορά θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη, μαζί με την κυκλοφορία του expansion Shadowkeep, μεταφέροντας όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένου του base game, τα expansions, το Silver, τους λογαριασμούς των χρηστών και τα Seasons στο οικοσύστημα της Valve.

Το πώς θα δουλέψει όλο αυτό, και το τί θα πρέπει να κάνουμε, θα εξηγηθεί αργότερα αυτό το Καλοκαίρι.

Όπως πλέον έχει γίνει παράδοση, προς το τέλος του έτους, η Bungie, θα έχει το “Moments of Triumph” event να ανοίγει το δρόμο για το καινούργιο expansion. Ολοκληρώνοντας τις αποστολές στο 2019 Moments of Triumph expansion θα ξεκλειδώσετε μερικά trinkets, ένα πανέμορφο Ship και Sparrow.

Το Destiny 2: Shadowkeep ανακοινώθηκε στην Ε3 φέτος, επιστρέφοντας τους παίκτες στο Φεγγάρι, έναν διάσημο προορισμό από το πρώτο παιχνίδι, για να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή για το ανθρώπινο είδος. Θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο base game του Destiny 2, το οποίο θα είναι free to play και θα περιέχει όλα τα parts του παιχνιδιού που εμφανίστηκαν στο Year 1, συμπεριλαμβανομένου του Co-op, competitive και τα endgame modes.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μεγάλη νικήτρια της δεκαετίας η Nintendo

Οδεύουμε σιγά σιγά στην νέα χρονιά και παράλληλα σε μια νέα δεκαετία και έφτασε λοιπόν …