Our StreamersΤο Project L της Riot έχει προχωρήσει αρκετά στάδια στην δημιουργία του

Πλέον, έχει γίνει γνωστό πως η Riot Games έχει αρχίσει να επεκτείνει τους ορίζοντές της και σε άλλα παιχνίδια εκτός του League of Legends. H αρχή έγινε με το Legends of Runeterra, το card game της εταιρίας, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκαν και ακόμα περισσότεροι τίτλοι που πρόκειται να ακολουθήσουν. Με όλους τους να είναι βασισμένοι στον κόσμο της μυθολογίας του LoL, την Runeterra.

Πέραν όμως αυτών των παιχνιδιών, έχουμε ακόμα ένα. Το Project L, για το οποίο οι πληροφορίες που είχαμε, όταν το είδαμε για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια, είναι απλά ότι θα ήταν ένα fighting παιχνίδι, το οποίο θα είναι βασισμένο, και αυτό, στον ίδιο κόσμο.

Τότε, οι δημιουργοί του παιχνιδιού, τα αδέρφια Tom και Tony Cannon, μας είχαν ενημερώσει πως θα “εξαφανιστούν” για λίγο και θα επιστρέψουν όταν είναι σε θέση να μας αποκαλύψουν περισσότερα για αυτόν τον νέο τίτλο.

Ε, λοιπόν, επέστρεψαν. Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι επέστρεψαν δυναμικά.

Αλλά ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή.

Τι είναι το Project L; Το Project L είναι ένα 2D fighting παιχνίδι που ανακοινώθηκε το 2019, όπου εξελίσσεται στην Runettera. Οι παίχτες θα μπορούν να κάνουν μια ομάδα από 2 διαφορετικούς champions και θα μάχονται σε έναν tag team base αγώνα (δηλαδή όποτε χρειαστεί θα φέρνεις το δεύτερο χαρακτήρα σου να βοηθάει την κατάσταση σε κάποιο attack, comb,o κτλ.) . Οι developers του παιχνιδιού, υπόσχονται fast pace combats και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως θα είναι “easy to learn, but difficult to master”, δηλαδή θα είναι εύκολο να μάθεις τις κινήσεις αλλά δύσκολο να γίνεις εξπέρ (τα δάχτυλα μας θα γίνουν κόμπος δηλαδή).

Βέβαια, προς μεγάλη μας ικανοποίηση, οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν έμειναν μόνο στη “θεωρία”, αλλά μας έδειξαν και μερικές σκηνές από το gameplay, εξηγώντας μας παράλληλα πως ο κάθε χαρακτήρας θα έχει τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο παιχνιδιού, δίνοντάς μας σαν παράδειγμα τον Ekko (ο οποίος να σημειώσουμε πως ξεκινάει το βίντεο από μια χαρακτηριστική μάχη που συνέβη στην σειρά Arcane), ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει time manipulate, δηλαδή να γυρίζει το χρόνο πίσω και να κάνει διάφορα πράγματά, όπως για παράδειγμα να ακυρώσει ένα combo και να κάνει ένα άλλο με μεγαλύτερο damage ή ακόμα και να συνεχίσει την σειρά επιθέσεών του. Ο Ekko θα έχει επιπλέον και μια range attack, το time winder, όπου θα πετάει μια time bomb στους αντιπάλους του και αν τους χτυπήσει θα τους κάνει αρκετά πιο αργούς για λίγα δευτερόλεπτα.

Γενικά οι δημιουργοί έδωσαν τον Ekko σαν παράδειγμα για να μας δείξουν ότι έχουν λάβει υπόψη τους όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει γνωστούς ορισμένους από τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο νέο αυτό fighting παιχνίδι.

Όμως, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, ακόμα το Project L βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής, άρα ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι να το έχουμε στα χέρια μας. Υπομονή λοιπόν, τόσο μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά και μέχρι να έχουμε νεότερα για την δημιουργία του, ίσως με κάποιο ακόμα βίντεο στο οποίο θα μας γνωρίσουν καλύτερα με έναν, ή και περισσότερους, χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Είστε έτοιμοι να φορέσετε τις στολές του Blackwind και να πολεμήσετε ορδές από Raknos;

Πριν μερικές ημέρες η Drakkar Dev μαζί με την Blowfish Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του …