Our Streamers


STALKER 2

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 μεταφέρει την κυκλοφορία του για το 2023

Η GSC, η εταιρία πίσω από την δημιουργία του παιχνιδιού S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ανακοίνωσε, μέσω ενός νέου βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές ώρες, πως η κυκλοφορία του νέου της παιχνιδιού, αναβάλλεται για το 2023, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Κι αν αυτά τα νέα, εκ πρώτης όψεως, σας φαίνονται σαν αρνητικά, θα σας πούμε ότι ισχύει το αντίθετο. Για την ακρίβεια, τα νέα αυτά θα τα θεωρούσαμε αρκετά ενθαρρυντικά. Αφού η GSC είναι μια εταιρία η οποία εδρεύει στην Ουκρανία, όπου μετά το πόλεμο που ξέσπασε και δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα, μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για την εταιρία (κι όχι μόνο φυσικά). Αφού τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται αρκετά κοντά σε σημεία όπου δέχθηκαν βομβαρδισμούς και γενικά βρίσκονταν μέσα στην καρδιά των εχθροπραξιών, Οπότε όλα τα μέλη αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παραγωγή και να φύγουν από τα σπίτια τους για να σώσουν τις ζωές τους, ενώ μερικοί από αυτούς, εντάχθηκαν στα σώματα μάχης της Ουκρανίας.

Οι περισσότεροι λοιπόν της gaming κοινότητας θεώρησαν ότι το εν λόγω παιχνίδι έχει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, παγώσει προς στιγμήν. Όμως οι δημιουργοί του παιχνιδιού, παρά τα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν, δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν, ακόμα κι αυτοί που παρέμειναν στην Ουκρανία και δεν έφυγαν από την χώρα, να δουλεύουν πάνω στη δημιουργία του παιχνιδιού. Σίγουρα οι ρυθμοί και ο χρόνος που αφιερώνουν στη δημιουργία του έχουν ελαττωθεί, όμως το καλό είναι ότι δεν σταμάτησαν. Κάτι που βέβαια, μας το εξηγούν καλύτερα τα ίδια τα άτομα της GSC, μέσω του νέου Dev Diary που έδωσαν στη δημοσιότητα, παράλληλα με την ανακοίνωση της καθυστέρησης του παιχνιδιού.

Επιπλέον, μέσω ενός δελτίο τύπου που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης, έγινε γνωστό πως την συνέχιση της ανάπτυξης του παιχνιδιού, βοήθησε αρκετά τα δεύτερα γραφεία που άνοιξε η εταιρία, για όσους αποφάσισαν και κατάφεραν να φύγουν από την Ουκρανία, στην Πράγα της Τσεχίας. Επίσης ανέφεραν ότι σαν εταιρία, η GSC αποφάσισε να σταματήσει την διάθεση των τίτλων της σε Ρωσία και Λευκορωσία, όπως επίσης κι ότι κατήργησαν εντελώς την έκδοση του παιχνιδιού που είχε Ρωσική μεταγλώττιση.

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Βετεράνοι του Battlefield μας σύστησαν το νέο τους παιχνίδι «The Finals»

Ένα pre-alpha gameplay trailer έδωσαν στην δημοσιότητα, πρώην βετεράνοι του Battlefield, οι οποίοι ετοιμάζουν το …