Αρχική / Νέα / Το StarCraft με Cartoon γραφικά

Το StarCraft με Cartoon γραφικά

Η Blizzard ανακοίνωσε ένα νέο mode για το παιχνίδι StarCraft, στο οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε το παιχνίδι με Cartoon γραφικά.

Το mode αυτό κοστίζει 9,99 δολάρια, όπου όμως είναι απαραίτητο να έχετε και το StarCraft: Remastered για να το παίξετε.

Ουσιαστικά, είναι το κλασσικό StarCraft, με την μόνη διαφορά ότι τα πάντα έχουν πλέον μετατραπεί σε Cartoon. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, από τα units μέχρι και το menu.

Σε περίπτωση που τα νέα γραφικά σας θυμίζουν κάτι, είναι γιατί την μετατροπή αυτή, έχει αναλάβει η Carbot Animations, όπου έγινε γνωστή για τα σατιρικά βίντεο, τα οποία κάνει εδώ και χρόνια, για τα παιχνίδια της Blizzard.

Έτσι λοιπόν, η Blizzard την εμπιστεύτηκε, να αναπλάσει το StarCraft με τα ίδια γραφικά και χιούμορ, που την έκαναν γνωστή.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε δει τα βίντεο της Carbot, σας προτείνουμε να το κάνετε. Εμπιστευτείτε μας, ειδικά αυτά που σατιρίζουν το Heroes of the Storm, είναι πολύ διασκεδαστικά.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Νέο βίντεο για το Microsoft Flight Simulator

Κατά την διάρκεια της X019, η Microsoft μας έδειξε ένα νέο βίντεο, για το επερχόμενο …