Αρχική / Νέα / Χιόνια για την Season 7

Χιόνια για την Season 7

Καθώς η Season 6 του Fortnite τελειώνει αυτή την εβδομάδα αυτό σημαίνει ότι η Season 7 βρίσκεται επιτέλους προ των πυλών.

Όπως κάθε άλλη φορά η εταιρεία ανάπτυξης, Epic Games, μοιράστηκε με τους followers της στο Twitter την πρώτη teaser εικόνα της νέας σεζόν που επιβεβαίωσε ότι η θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στην εβδομάδα, όπως φαίνεται με το χιόνι να είναι η κεντρική ιδέα.

Εκτός με ότι έρχεται με την Season 7, η Epic Games επίσης μας προκάλεσε με μερικά ακόμα νέα για το Fortnite στα The Game Awards, συμπεριλαμβανομένου κάποιες ενδείξεις ότι κάτι θα εμφανιστεί στο παιχνίδι την Πέμπτη το βράδυ.

«Ο πάγος εξαπλώνεται… 3 μέρες για την Season 7», δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter. Αυτό σημαίνει ότι η νέα σεζόν  αναμένεται να ξεκινήσει την αυτή την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που θα τελειώσει η Season 6 επίσημα. Αυτό είναι πολύ μικρότερο κενό μεταξύ των σεζόν από αυτό που έχουμε συνηθίσει, τυπικά θα υπήρχε τουλάχιστον μία μέρα ή δύο όταν μία σεζόν τελειώνει για να αρχίσει η επόμενη, όπως έγινε και με την Season 6.

To tweet επίσης δείχνει να επιβεβαιώνει ότι η Season 7 θα είναι σαν να λέμε σε χειμωνιάτικη διάθεση, όπως είχαν προβλέψει οι παίκτες.

Η εικόνα που συνόδευε την δημοσίευση ενισχύει περισσότερο τις εικασίες αυτές, καθώς αναπαριστά μια μυστήρια μορφή από αυτό που πολλοί θεωρούν ότι θα είναι το νέο skin στο παιχνίδι. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η δεξιά πλευρά της εικόνας παρουσιάζει ένα χαρακτήρα να κάνει σκι ή snowboard σε μία πλαγιά.

Οι παίκτες άρχισαν να υποθέτουν πως η Season 7 θα έχει να κάνει με τον χειμώνα όταν παρατήρησαν κάποια μακρινά σύννεφα να εμφανίζονται στον ωκεανό που περιτριγυρίζει το νησί. Από τότε υπάρχουν και άλλες αμυδρές ενδείξεις ότι η θερμοκρασία στο νησί πέφτει και οι παίκτες ανακάλυψαν ότι τα προαναφερθέντα σύννεφα καλύπτουν ένα παγόβουνο που σιγά σιγά πλησιάζει.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για την Season 7, μένει να το δούμε και δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να το ανακαλύψουμε. Στο μεταξύ, έχετε ακόμα μερικές μέρες να ολοκληρώσετε τυχόν δοκιμασίες και να ξεκλειδώσετε τα τελευταία Season 6 Battle Pass rewards.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Ρεκόρ πωλήσεων για το NieR: Automata

Ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τη στιγμή …