Our StreamersAOC GAMING CQ27G2S/BK – Μια οθόνη η οποία προσφέρει ό,τι ζητάει ένας gamer σήμερα

“Φρέσκο” μόνιτορ από την AGON by AOC και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθούμε κι εμείς σε αυτό. Ο λόγος για το AOC GAMING CQ27G2S/BK, ένα κυρτό, καθαρά για gaming, μόνιτορ, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας gamer.

Και μάλλον, αν κάτσουμε και δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας οθόνης, δεν λένε ψέματα, καθώς εκ πρώτης όψεως είναι εντυπωσιακά.

Καθώς μιλάμε για μια οθόνη, 27″ (68,6 εκ.), με κυρτότητα 1500R, μέσω της οποίας δημιουργεί ένα πανοραμικό οπτικό πεδίο το οποίο “αγκαλιάζει” τους παίχτες. Και σε συνδυασμό με την ανάλυση QHD (2560×1440), ρυθμό ανανέωσης 165Hz, χρόνο απόκρισης 4 ms GtG (Grey to Grey) και το αστραπιαίο 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time), η CQ27G2S/BK εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία που μπορεί να έχουν οι χρήστες από μια οθόνη της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Επιπλέον, χάρη στο HDR10 και στην αντίθεσης 4000:1 η οθόνη αυτή στην κυριολεξία “ζωγραφίζει” τις σκηνές που παρουσιάζονται με ένα δυναμικό εύρος χρωμάτων. Παράλληλα, η τεχνολογία Adaptive-Sync εξαλείφει τον αποδιαχωρισμό των εικόνων στην οθόνη, διατηρώντας τη ρευστότητα στα έντονα σημεία του παιχνιδιού.

Επιδεικνύοντας εξαιρετική κάλυψη κατά 99% του sRGB, η CQ27G2S/BK ξεκλειδώνει έναν κόσμο δυνατοτήτων πέρα από το gaming. Η απίστευτη χρωματική γκάμα όχι μόνο απογειώνει τις gaming περιπέτειες, αλλά ισχυροποιεί τις γραφιστικές εργασίες, απεικονίζοντας τα πάντα με υψηλή χρωματική ακρίβεια. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου του monitor εξασφαλίζει ότι οι κινήσεις των χρηστών μεταφράζονται σε αντιδράσεις επί τις οθόνης, παρέχοντας ένα ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τέλος δεν γινόταν να απουσιάζουν και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις περισσότερες πλέον οθόνες, όπως για παράδειγμα η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία Low Blue Light, οι οποίες διευκολύνουν τους χρήστες, καταπονώντας λιγότερο τα μάτια τους όταν χρειάζεται να βρίσκονται αρκετό διάστημα μπροστά από την οθόνη σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην λειτουργία του Shadow Control, που επιτρέπει στους gamers να ρυθμίζουν τον φωτισμό στα σκοτεινά σημεία για καλύτερη ορατότητα σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό και το αντίστροφο.

Η AOC GAMING CQ27G2S/BK πρόκειται να γίνει διαθέσιμη για αγορά από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 249,00€.

Διαβάστε ακόμη:

AOC GAMING 16G3 – Η νέα φορητή οθόνη που θα σας επιτρέπει να συνεχίζετε το gaming παντού

AOC Back to School 2023: Μια νέα λίστα της AOC για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Σχόλια

About Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Check Also

Ίσως σε λίγο καιρό να μπορείτε να πουλήσετε τα digital games σας που κάθονται και αραχνιάζουν στις βιβλιοθήκες σας

Τα τελευταία χρόνια, οι gamers έχουν μπει σε έναν ‘’διχασμό’’ για το αν θα πρέπει …