Αρχική / Νέα / H Alienware κερδίζει την ΗΡ

H Alienware κερδίζει την ΗΡ

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η ΗΡ ανέφερε ότι θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα laptop με οθόνη 240hz, αλλά σύμφωνα με την Dell, αυτό μάλλον δεν αληθεύει.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι το Alienware m15 lightweight gaming laptop της θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, νωρίτερα από τον Ιούλιο, που είναι η ημερομηνία που υποσχέθηκε η ΗΡ. Θα έχει επίσης ρυθμό ανανέωσης λιγότερο από 1millisecond.

Η Alienware δεν αποκάλυψε την ανάλυση της οθόνης, αλλά σίγουρα θα είναι 1080p.

Και αν θέλετε μεγαλύτερη ανάλυση και εντονότερα χρώματα μπορεί να γίνει με μία 4K OLED οθόνη. Όποιο τρόπο και να προτιμήσετε, η απόδοση θα είναι σίγουρα απίστευτη για ένα laptop 2.5 κιλών, καθώς μπορεί να χρησιμοποιεί έναν Intel Core i9 επεξεργαστή, μέχρι 32GB RAM και NVIDIA GeForce RTX 2080 MAX-Q κάρτα γραφικών.

Βέβαια δεν έχει γίνει καθόλου λόγος για την τιμή ακόμα, αλλά όπως αναφέραμε, οι εκδόσεις με την OLED ή την 240hz οθόνη του Alienware m15 θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο, λίγο αργότερα από κάποια άλλα μοντέλα.

Για να είμαστε δίκαιοι, η ΗΡ είχε αναφέρει πρώτη μια τέτοια κυκλοφορία, αλλά σίγουρα δεν έχει και μεγάλη σημασία πλέον.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Μέσα στο 2020 το Last of Us Part II;

Μια γκάφα κατά τη διάρκεια συνέντευξης ήταν η αιτία να πάρει φωτιά το ίντερνετ, όσον …