Αρχική / Νέα / Τα παραμύθια επιστρέφουν στο νέο set του MTG

Τα παραμύθια επιστρέφουν στο νέο set του MTG

Και από ότι μπορούμε να δούμε και στο νέο trailer της νέας έκδοσης, Throne of Eldraine, είναι τσαντισμένα.

Βέβαια το να βλέπεις ένα μικρό μπισκότο να την πέφτει στον Garruk, σε κάνει ίσως να αναρωτιέστε για πολλές επιλογές της ζωής σου.

Εκτός όμως, από το νέο set και τις κάρτες που φέρνει μαζί του, είχαμε κάτι εξίσου ενδιαφέρον.

Στο MTG Arena, τέλος του μήνα, θα γίνει διαθέσιμη και η επιλογή των παιχνιδιών Commander. Κάτι το οποίο ζήταγαν οι παίχτες του παιχνιδιού, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Επιπλέον, με το Throne of Eldraine, θα γίνει και το rotation των set, με όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν στο παιχνίδι, μέχρι και την Core Set 2019, να πηγαίνουν στο Historic Mode. Υποθέτουμε ότι θα προστεθεί στο παιχνίδι, μια ξεχωριστή επιλογή, στην οποία θα μπορούμε να παίζουμε και με κάρτες παλαιότερων set. Κάτι σαν το Wild του Hearthstone.

Η έκδοση Trone of Eldrain πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, στο παιχνίδι έχουν, και πρόκειται να προστεθούν ακόμα περισσότερα, events, με τα οποία μπορούμε να πάρουμε, δωρεάν, μια πρώτη γεύση από τις νέες κάρτες.

Σχόλια

Σχετικά Gamelab.gr

Η ομάδα του GameLab απαρτίζεται από άτομα που ξέρουν τι κάνουν (ή τουλάχιστον το πιστεύουν αρκετά ώστε να πείσουν τους υπόλοιπους για αυτό) δημιουργώντας έτσι το ιδανικό σύνολο για ένα σωστό gaming site.

Δες επίσης

Τρία νέα στούντιο από τη Daybreak Games

Η Daybreak Games ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει δημιουργήσει τρία νέα στούντιο, στα πλαίσια της νέας …